Sextoys tips

Wand massager Fairy Turbo review

Hoe populair zijn de wand massagers wel niet? Dat zullen ze in alle waarschijnlijkheid ook wel blijven.

Ik zelf had er nog nooit eentje geprobeerd, maar vanuit de omgeving al wel begrepen dat deze apparaten ongekend hard trillen.

Ik testte de Turbo Massager Fairy. Deze werkt op netstroom en heeft een koelventilatie systeem. Houdt er bij aankoop rekening mee dat hij niet waterdicht is! Koop dus even een pak hygiënische doekjes om hem mee schoon te maken en houdt hem na gebruik dus niet onder de kraan, dat is erg zonde van je geld! Over geld gesproken, is hij de centjes waard? JA!

Deze Fairy laat zich bedienen met een simpel wieltje waarmee je hem harder of zachter kunt zetten, wat erg prettig is. Veel nadenk werk is dus nergens voor nodig. Maar allemachtig, wat gaat hij hard! En daarmee bedoel ik dat ik hem op de laagste trilstand al aardig diep vind trillen. Op de hardste stand trilt hij het bed uit als je hem erop laat liggen, haha!

Ik ben wellicht niet bevoegd om dit te doen, maar vanuit mijn eigen ervaring kan ik bijna een orgasme garantie geven voor deze Turbo Fairy. Hij doet zijn naam eer aan en ik heb al heel wat heerlijke hoogtepunten beleefd tijdens het gebruik ervan. Hoogtepunt na hoogtepunt kan ik beter zeggen!

Ik geef de Turbo Massager Fairy een dikke 10! Ik zou hem een 12 geven als dat kon. Hij trilt ongekend lekker en diep, en op zijn hoogste stand verschrikkelijk hard wat erg lekker is, hij laat zich makkelijk bedienen en omdat hij op netstroom werkt kan hij niet leeg raken! Een super aankoop!

Liefs,
Leandra

Leandra (niet haar echte naam) is 27, initiatiefnemer en hoofdredacteur van een populaire beauty/lifestyle blog. Voor L’extase onderwerpt ze verschillende seksspeeltjes aan haar kritische blik.

Geef een reactie