Deze digitale catalogi en inspiratie magazines kan je online bekijken. Wil je meer informatie hierover dan kan je steeds terecht in één van de L’eXtase winkels of via mail. Wij willen je graag helpen bij het maken van de juiste keuze.

Kataloog fetish love

Cataloog Fetish Love 2023/2024

Bekijk de “Fetish Love” online bladercataloog met heel veel boeiende ideeën voor meer dan alledaags plezier: Vinyl, lak, leer, latex, speeltjes en specials.

Zo heeft u een blik op ons assortiment aan fetish producten. Alle producten kan je via onze winkels of online bestellen.

Blader hier door de 48-pagina’s tellend cataloog met alle informatie en afbeeldingen van de nieuwe collectie beschikbaar.

Cataloog Cottelli Soft Bondage Lingerie 2023/2024

De nieuwe collectie van Bondage lingerie omvat zes spannende outfits en 4 outfits in Plus size. Deze zijn nu verkrijgbaar bij L’eXtase.

Speciaal ontworpen is de lingerie van Cottelli Bondage de ideale accessoire voor buitengewoon genot.

Zwart is wederom de hoofdkleur van deze collectie, aangevuld met paarse en rode accenten. Een spannende matte look gecombineerd met delicate kant overheerst de verfijnde stijl.

Blader hier door het 12-pagina’s tellend boekje met alle informatie en afbeeldingen van de nieuwe collectie beschikbaar.

Rimba BDSM Cataloog: Bondage speeltjes & SM artikelen

Rimba is een populair merk met een uitstekend imago. Ze produceren een eigen collectie bondage- en Sm artikelen, en Leder kledij. De Cataloog omvat een uitgebreid aanbod aan bondage artikelen, tepelklemmen, zwepen, boeien, bdsm maskers, kuisheidsgordels, peniskooien, penisringen, mondknevels, electro sex artikelen en medische artikelen.

Alle Rimba producten uit deze cataloog zijn verkrijgbaar via onze L’eXtase winkels of online shop lextase.be.

We hebben de populaire producten doorgaans op voorraad. Mocht er iets besteld moeten worden, dan kan je rekenen op een korte levertijd.

Vind je een prijs niet terug op onze website? Via mail of telefoon krijg je snel antwoord.

Lees ook: hoe een artikel uit de catalogi bestellen.

Rimba Toy & Bodycare

Assortiment seksspeeltjes, vibrators, masturbators, massageolie, massagekaarsen en veel meer verwenarikelen die je blij maken.

Topmerken zoals LELO, We-Vibe, Je Joue, Pretty Love, Bahtmate, Fifty Shades of Grey, Kamasutra en Pjur.

Alle artikelen uit deze kataloog zijn bestelbaar/verkrijgbaar via onze winkelsonline shop of via mail. Korte Leveringstijd.

Vindt u een prijs niet terug op onze website? Via mail of telefoon krijgt u snel antwoord.

Hoe kan ik een artikel uit de catalogi bestellen?

Vind je een artikel uit de catalogi niet terug op de webshop? Dan kan je als volgt bestellen.

1

Via afhaling in één van de L'eXtase winkels

Nadat je de gewenste informatie hebt ontvangen i.v.m. de prijs en de leveringstermijn volstaat een mailtje om je bestelling te bevestigen. Vermeld in welke winkel je de goederen wil afhalen en eventueel kleur en/of maat.

Wij houden je op hoogte wanneer je bestelling klaar ligt voor afhaling.

Ter plaatse kan je nog vrijblijvend beslissen of je de artikelen al dan niet wenst aan te kopen.

2

Via verzending

Nadat je de gewenste informatie hebt ontvangen i.v.m. de prijs en de leveringstermijn volstaat een mailtje om je bestelling te bevestigen. Vermeld eventueel kleur en/of maat.

We sturen je een overzicht van de totale prijs en eventuele verzendkosten ( Gratis verzending vanaf € 50).

Van zodra wij het te betalen bedrag op het rekeningnummer van Lextase bvba hebben ontvangen wordt uw bestelling verzonden.

Voor deze manier van bestellen gelden de algemene voorwaarden van het online bestellen.