Sextoys tips

Kiiroo het ultieme interactieve seksspeeltje

Wat is Kiiroo?

Het hippe Nederlandse merk KIIROO ontwerpt seksspeeltjes die op een interactieve manier met elkaar kunnen verbonden worden.

Onyx & Pearl 2 set voor koppels

Zo kan je bijvoorbeeld de vibrator Pearl en de masturbator onyx met elkaar connecteren. Op die manier beleef je via internet echt het gevoel kan van aanraking van je partner, in real time.

Het maakt niet uit of je sekspartner aan de andere kant van de wereld zit of gewoon in dezelfde kamer.

Elke beweging die zij maakt met de vibrator in haar hand, in haar kutje of in haar mond, snel of traag, voelt hij binnenin de Onyx masturbator dankzij de 10 pulserende ringen die reageren op elke beweging van de vibrator (Pearl).

Elke KIIROO Onyx masturbator kan via de FeelConnect app worden verbonden met een andere KIIROO Pearl 2 vibrator of met een andere kiiroo toys zoals Lumen of Ohmibod Esca.  Je kan eveneens verbinding maken met webcam site of interactieve 2D films.

KEON & Feel stroker

De nieuwe automatische masturbator KEON van Kiiroo geeft een heel ander dimensie aan mannelijk genot. De KEON kan je verbinden met een uitgebreid aanbod van interactieve porno zodat je elke stoot en kreun realtime aanvoelt. Bovendien kan de stroker sleeve vervangen worden door één van de gepersonaliseerde Feelstars sleeves, vervaardigd naar anatomie van bekende adult sterren.

Hoe de set voor koppels KIIROO ONYX 2 masturbator + PEARL 2 Vibrator gebruiken?

Wanneer je hem uit de verpakking gehaald hebt, laad je de Onyx op tot het lampje voor het opladen uit gaat (dit duurt ongeveer 5 uur). Eenmaal volledig opgeladen, is jouw Onyx klaar om te gaan.

Om de Kiiroo koppels set (masturbator en vibrator) gebruiken met een partner, start de computer op en zorg ervoor dat Bluetooth ingeschakeld is. Doe vervolgens jouw Onyx aan door op de knop in de buurt van de basis te drukken. Onyx gaat automatisch op Bluetooth Partner-stand, en is klaar om een signaal te ontvangen.

Voor de eerste automatische modus, druk nog een keer op Onyx’s knop, en dan nog een keer voor de tweede automatische modus. Als je handmatig wilt spelen, druk je nogmaals op de knop, en begin te strelen tussen de haakjes.

Connectiviteit

Op het KIIROO sociaal platform, kan je veilig verbinding maken met je partner, terwijl zij je apparaat op afstand beheersen. Of je nu in dezelfde kamer bent of op duizenden kilometers verderop, je kunt hun aanraking voelen als nooit tevoren (maak je geen zorgen, je kunt nog steeds gebruik maken van onze toestellen met Skype, FaceTime en andere platforms).

Veiligheid

KIIROO’s platform is niet alleen revolutionair: het is een hele nieuwe ervaring die volledig veilig is. Elke sessie wordt individueel genummerd, alleen zichtbaar voor jou en je partner. KIIROO slaat ook geen gegevens op op hun server. Jouw informatie is van jou, net als de intimiteit die je deelt. Als je online wilt spelen, kun je de apparaten eenvoudig lokaal aansluiten op je computer via Bluetooth.

De KIIROO Pearl 2 vibrator

Dankzij de sensoren in deze vibrator wordt elke beweging die jij ermee maakt in real time doorgegeven aan een Onyx masturbator. Met deze vibrator heb jij het plezier van je partner in handen, en je eigen plezier natuurlijk ook. Deze vibrator is vervaardig uit hoogwaardige siliconen en laat je dankzij de krachtige trillingen lekker genieten.

Hoe de KIIROO Pearl 2 vibrator gebruiken?

Wanneer je de vibrator uit de verpakking gehaald hebt, plug je de Pearl in en wacht tot het lampje voor het opladen uit gaat (dit duurt ongeveer 2 uur).

Als je Pearl met een partner wilt gebruiken, start de computer op en zorg ervoor dat Bluetooth ingeschakeld is. Zet vervolgens de Parel aan door op de knop bij haar basis te drukken. Open vervolgens het KIIROO Platform, en verbind met je geliefde met van de unieke pincode.

Met de Pearl heb jij de controle in handen: Pearl spoort automatisch jouw Bluetooth-verbinding op, en begint met het verzenden van gegevens zodra je haar begint te gebruiken. Voor het inschakelen van vibraties, druk nogmaals op Pearl’s knop, dan kun je haar verschillende vibratiestanden verkennen. Genot voor jou, en ongelooflijke controle over het apparaat van je partner.

Overzicht van de verschillende Kiiroo toys

ONYX 2 masturbator

Teledildonic masturbator

Kan hands-free worden gebruikt

Verwijderbare sleeve binnenin

10 samentrekkende ringen die reageren op je partner

Oplaadbaar

Geschikt voor solo play of met een partner

Gebruik hem via Bluetooth of het KIIROO platform

PEARL 2 vibrator

Meer dan een vibrator – hij legt het plezier in jouw handen

Teledildonic G-spot vibrator

Knap design met sensuele rondingen

Lekker genieten dankzij de krachtige trillingen

Gemaakt van Lichaamsveilige siliconen

Gebruik hem via Bluetooth of het KIIROO platform

Je partner voelt elke beweging die jij maakt.

Geef een reactie