Sexshop L'eXtase Leuven: Adres & openingsuren winkel

 • Tiensevest 6
  3000 Leuven
 • Bekijk Kaart ligging
 • Bereikbaarheid: Met de wagen, fiets of openbaar vervoer
  Parking: Diestsevest, Parking de Bond & Parking Kinepolis
 • Openingstijden:
  Maandag tot donderdag: 11:30 - 19:00
  Vrijdag en zaterdag: 11:00 - 19:30
  Zon- en feestdagen gesloten
 • Tel: 016 20 25 12

L’eXtase Leuven, erotisch winkelplezier

Bezoek onze sexwinkel in Leuven en kom er inspiratie opdoen voor je seksleven: In ontspannen sfeer winkelen en kiezen uit een ruim aanbod moderne, erotische lifestyle artikelen.

Advies en informatie, bij L’extase Leuven geven we je graag een woordje uitleg

Heb je vragen of wil je advies in verband met onze seksartikelen of sexy lingerie? Je kan zonder blikken of blozen bij onze medewerkers in de Lextase seksshop te Leuven terecht. Zij kunnen indien je dat wenst, je vrijblijvend informeren over het gebruik en onderhoud van ons seksspeelgoed. Het is niet alleen prettiger als je tevreden bent over je aankoop, maar ook voordeliger voor je portemonnee als je meteen met het juiste kwaliteitsartikel thuiskomt waar jij lekker veel seksplezier aan beleeft.

Online winkelen: Afhalen in Leuven of laten leveren?

Neem vanuit je luie zetel een kijkje op onze onlineshop Lextase.be en neus rond in onze collectie. Bestel je online? Dan haal je op afgesproken datum je artikel af in onze erotic shop te Leuven of in één van de andere L’extase winkels. Of je laat het thuis leveren in een discrete verpakking: bij aankopen vanaf 50 euro is dit zelfs gratis.