Sextoys tips

Orgasmic Rabbit vibrator review

Een apparaat die ervoor zorgt dat je op meerdere manieren tegelijk bevredigd wordt, wie wil dat nu niet?

Deze orgasmic rabbit vibrator in goudkleur met veel extraatjes maakt je stoutste dromen waar. In elk geval, de mijne wel! Wat veel vrouwen heel erg belangrijk vinden, en bij andere vibrators op afknappen is het gedeelte dat op de clitoris moet trillen. Bij sommige rabbit of tarzan vibrators slaat dit deel volledig de plank mis. Nou, die zorg neem ik bij deze vast weg, want bij de Golden Orgasmic Rabbit werkt dit deel fantastisch en heeft zelfs meerdere standen en ritmes! Ook trilt hij niet zacht, wat het alleen maar nog lekkerder maakt!

Naast het clitoris konijntje heeft hij een roterende kop en tegelijkertijd een aantal rijen ronddraaiende parels. Deze drie tegelijk zorgen voor een ongekend hoogtepunt. Dat klinkt enorm cliché, maar er is geen woord van gelogen! Hij heeft 7 vibratie snelheden en 6 rotatie niveaus. Heerlijk! Wel moet ik zeggen dat ik van de dingen die er in mijn vagina gebeuren als ik deze rabbit gebruik niet bijzonder onder de indruk ben. Het is echt wat er gebeurt als alle drie de functies samenwerken!

De schacht is nog behoorlijk fors, namelijk 4,5 cm in diameter. Ik kan niet zeggen dat ik dat vervelend vind. Ik hou wel van groot!

Het bedienen is even zoeken, maar zodra je goed in je hoofd geprent hebt welk knopje waarvoor dient is het echt niet zo heel erg moeilijk! Hij werkt op 4 AA batterijen en ik moet zeggen dat hij het daar best lang op kan doen!

Ik heb de feest editie, een gouden. Hij heeft zelfs glitters! Voor een “glittergirl” zoals ik zelf is dit een superleuke toevoeging!

Ik geef deze vibrator al met al toch een dikke 8! Het uiterlijk is mooi, ik kom er snel en lekker van klaar, hij is goed te bedienen als je hem door hebt en makkelijk schoon te maken! Ik zeg, doen!

Liefs,
Leandra

Geef een reactie