Welk glijmiddel kiezen?

De keuze tussen een glijmiddel op waterbasis of siliconen basis zal vooral afhangen van de toepassing ervan, maar ook persoonlijke voorkeur speelt een rol. Met het overzicht hieronder helpen we je even op goede weg.

Waarom glijmiddel op waterbasis gebruiken?

  • Gemakkelijk in gebruik en zeer huidvriendelijk
  • Kan worden gebruikt met alle materialen, inclusief siliconen toys
  • Vetvrij en in water oplosbaar
  • Maakt Geen vlekken en is makkelijk afwasbaar

Waarom glijmiddel op siliconenbasis gebruiken?

  • Een ademende beschermende film op de huid zorgt voor langdurige gladheid
  • Zeer zuinig in verbruik, droogt niet uit
  • Bijzonder geschikt voor anale seks en uitgebreide massages
  • Niet samen gebruiken met siliconen seksspeeltjes

Waarom Glijmiddel Gebruiken?

Glijmiddel verhoogt het comfort tijdens intieme activiteiten door wrijving te verminderen. Of je nu solo verkent of samen met een partner, het zorgt voor een soepelere en meer bevredigende ervaring.

Ontdek een wereld van versterkte sensaties. Glijmiddel kan de intensiteit van aanrakingen vergroten, waardoor elke beweging en elk contact intenser en plezieriger wordt.

Veelzijdigheid met Speeltjes: Onze website biedt een scala aan intieme speeltjes, en glijmiddel maakt de ervaring met deze speeltjes nog beter. Of je nu kiest voor vibrators, dildo’s, of andere speeltjes, glijmiddel zorgt voor een moeiteloze en plezierige interactie.

Langdurig Genot: Met glijmiddel kun je de duur van je intieme momenten verlengen, zonder ongemak. Het bevordert een langdurig genot, waardoor je de tijd kunt nemen om te verkennen en te genieten.

Voor Elke Gelegenheid: Of het nu gaat om zelfverkenning, een romantische avond met je partner, of gewoon om je seksuele wellness te verbeteren, glijmiddel past perfect bij elke gelegenheid.

Het is de sleutel tot het ontgrendelen van nieuwe niveaus van plezier en comfort in seksleven. Verwen je zintuigen, verken met vertrouwen en ontdek de wereld van genot op een geheel nieuwe manier.