Retouren

Onderstaande voorwaarden gelden niet voor aankopen en betalingen in de L’eXtase winkels, of voor online bestellingen met afhaling én betaling in één van de L’eXtase winkels.

Als het aangekochte artikel niet naar wens is, kan je op basis van het verzakingsrecht het artikel binnen de 14 dagen na levering onder bepaalde voorwaarden terugzenden naar L’eXtase, Bredabaan 306, 2170 Merksem. Of je mag het ook gewoon terugbrengen naar één van de L’eXtase winkels.

Kleding, lingerieartikelen, seksspeeltjes en rubber kledij kunnen op grond van het verzakingsrecht geretourneerd worden, mits niet gedragen (om begrijpelijke redenen van hygiënische aard) en in ongeschonden staat en ongeopende gesealde verpakking.

Alle sekstoys die wij verzenden zijn voorzien van een gesloten plastic verpakking. Wanneer deze gesealde verpakking is opengemaakt komt het retourrecht om hygiënische reden te vervallen.

Voor het retour zenden gelden de volgende voorwaarden

  • De gesealde plastic verpakking is niet geopend
  • Het artikel en de verpakking zijn in oorspronkelijke staat
  • Het artikel en de verpakking dienen onbeschadigd te zijn
  • Het artikel dient ongebruikt te zijn

Voldoet je retourzending vanwege hygiënische redenen niet aan onze retour voorwaarden, dan zijn wij genoodzaakt het pakketje terug te sturen naar je adres. De kosten 6,90 voor deze retourzending zijn te allen tijde voor rekening van de klant.

Voor goedgekeurde retouren betaalt Lextase het volledige bedrag (exclusief verzendkosten) aan u terug onder de vorm van een tegoedbon of terugbetaling op rekeningnummer.

Indien je de artikelen die je ontvangen hebt langer dan 14 dagen houdt, wordt de koop als definitief beschouwd.

Dvd’s en vibrators kunnen niet geretourneerd worden. Uitzondering hierop is als deze voorzien zijn van een veiligheidsverpakking of zegel en mits deze ongeschonden is. Na het openen of wijzigen van de veiligheidsverpakking of zegel die het artikel geheel of gedeeltelijk bedekt, kan de klant niet meer verzaken aan de aankoop.

Heb je een defect artikel of heb je vragen, dan kan je altijd terecht in één van de L’eXtase winkels of via het contactformulier.