Verzending van mijn bestelling

Hoe ziet mijn pakketje eruit? Is het wel discreet?

Alle pakketjes die we versturen zijn NEUTRAAL zonder logo en zonder vermelding van onze bedrijfsnaam. Als afzender zal er enkel een adres op staan zijnde: Hendrik consciensestraat 15, 2800 Mechelen.

Met wie word mijn pakje verzonden

Alle bestellingen op Lextase.be worden verzonden met Bpost. Hierdoor kan gebruikt worden gemaakt van het uitgebreide kantoren netwerk en de afhaalpunten. Handig om je pakje af te halen wanneer je niet thuis bent om de zending te ontvangen. Via een mail die we je versturen kan je het pakket opvolgen.

Het is niet mogelijk om een uur van levering af te spreken met Bpost, het is zoals bij de postbode, afhankelijk van de ronde die ze moeten afwerken.

Bestelling ontvangen

Hoe kan ik mijn bestelling ontvangen?

1. Afhalen in een Lextase winkel

Bij afhaling en betaling in één van onze winkels betaal je uiteraard geen verzendkosten en krijg je bovendien 10% afhaalkorting op al je aankopen.

Bij “verzendwijze” kies je de Lextase winkel waar je wil afhalen.

Bij ” Betaalwijze” kies je de optie “betalen bij afhalen Lextase winkel” – De 10% korting wordt onmiddellijk verrekend – Je betaalt pas bij afhaling.

2.Thuis of op kantoor

Bpost biedt het pakket dan aan op het door jou opgegeven adres:

Verschilt het Factuur adres van van het verzendadres? Vul dan eveneens het 2e vak “Toevoegen / wijzigen verzendadres” in.

Wij sturen u geen papieren factuur op. U kan de factuur zelf downloaden via de link in uw bevestigingsmail.

Wat als ik niet thuis ben?

Wanneer Bpost je bestelling komt aanbieden zullen zij bij je afwezigheid een berichtje in je brievenbus achterlaten met de vermelding dat je je levering kan afhalen in het plaatselijke postkantoor.

3. Afhaalpunt of postkantoor

Als verzendadres geeft u de locatie (adres) in van het postpunt waar u het pakje graag wil afhalen. Eens het pakje ter plaatse wordt u via mail verwittigd.

Je vult dan het 2e vak “Toevoegen / wijzigen verzendadres” in met de gegevens van het postkantoor of afhaalpunt. Bij “Naam verzendadres” vult u dan Postkantoor of postpunt in.

Klik hier voor de lijst met afhaalpunten en pakjesautotomaten waaruit u kan kiezen

4. Pakjes automaat – Bpack – Cubee

Als verzendadres geeft u de locatie (adres) van de pakjesautomaat in waar u het pakje graag wil afhalen.

Je vult dan het 2e vak “Toevoegen / wijzigen verzendadres” in met de gegevens van het postkantoor of afhaalpunt. Bij “Naam verzendadres” vult u dan Cubee of pakjesautomaat in.

5. Bringme Box

In het 2e vak “Toevoegen / Wijzigen verzendadres” vul je het adres van de Bringme box in.

Bij “Naam verzendadres” vult u dan “Bringme” voor je voornaam in. Bijvoorbeeld: “Bringme Jasper”.

Haal je pakketje op en geniet!

Hoelang duurt het alvorens ik mijn online bestelling ontvang?

Bij voldoende voorraad moet je rekenen op ongeveer twee à drie werkdagen alvorens je pakje thuis aankomt. In geval van geen of onvoldoende voorraad duurt het ongeveer vier tot zes werkdagen. We houden je in dat geval uiteraard op de hoogte van de geschatte leveringsdatum.

Heb je nog vragen i.v.m. je bestelling of de leveringstermijn, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of op het telefoon nummer van onze klantendienst te Merksem: 03 646 20 62 van 12:00 tot 19:30.

Verzendkosten

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Als je je bestelling laat bezorgen betaal je € 6,90 (voor België) verzend-kost ongeacht de omvang en het gewicht van je pakje.

Bij een aankoop bedrag vanaf € 50 is de verzending volledig gratis.

Bij afhaling en betaling in één van de Lextase winkels betaal je uiteraard geen verzendkosten en krijg je bovendien 10% afhaalkorting op al je aankopen.

Lextase, Belgische winkels en webshop

Dit is een webwinkel van echt bestaande winkels, u weet dus duidelijk bij wie u koopt. U kan dan ook terecht voor meer informatie betreffende uw bestelling in onze winkel te Merksem van 12u00 tot 19u30 op het nummer 03 646 20 62.

U koopt bij een betrouwbare firma met meer dan 25 jaar ervaring in de erotiekbranche met echte winkels. Mocht er toch een probleem opduiken, aarzel dan niet ons te contacteren.
Uw gegevens worden altijd discreet behandeld. Deze worden nooit doorgegeven aan derden.

Firmagegevens:
Magic Entertainment NV
Bredabaan 306, 2170 Merksem
Tel 03 646 20 62
btwnr be0448640737