Lingerie Tips, Seksplezier

Tips voor een erotische rollenspel met je partner

Waarom een erotisch rollenspel spelen?

Ideaal als voorspel

Veel koppels doen het: hun geliefde verrassen door een sexy verpleegster setje of een stripper outfit aan te trekken. Meer mensen dan je ooit zou durven denken spelen een erotisch rollenspel als voorspel. De kans is groot dat koppels waarvan je het nooit zou verwachten zich stiekem amuseren in verkleedoutfits, en op één of andere manier ondeugende seks-spelletjes spelen. Gebruik een verkleed rollen spel met lingerie als voorspel. Zo creëer je een sfeer van erotische verwachting, waardoor jullie je seksuele aantrekkingskracht verhogen.

Een erotisch rollenspel doorbreekt de routine

Tot die conclusie komen we, omdat heel wat van de speeltjes, lingeriesetjes en pruiken die in onze L’extase sexshops over de toonbank gaan in een spel of een sexy verkleedpartij gebruikt worden. Niet zo verwonderlijk, want het is de ideale manier om de routine in jullie seksleven te doorbreken en fantasieën tot uiting te brengen. Bespreek van tevoren wat je zal doen. Het feit op zich dat jullie er over praten, zorgt voor de nodige spanning en opwinding. Wie weet kom je niet eens aan spelletje toe!

Enkele tips voor een opwindend rollenspel

Maak plezier

Je fantasie uitleven werkt bevrijdend en zorgt voor prettige afwisseling in jullie seksuele spel. Wees niet bang om onnozel of gek over te komen, en neem het niet te serieus, het is tenslotte maar een spel. Het is niet erg dat je partner, of jullie beiden in een lach schieten. Het belangrijkste is dat je er (seks) plezier aan beleef

Gebruik scenario’s uit het dagelijkse leven

De meest populaire erotische voorspel scenario’s zijn: Verpleegster verzorgt patiënt – Dokter die patiënt onderzoekt – Levering aan en huis vrouw in sexy lingerie opent de deur – Professor neemt examen af bij student – Stoute meid in sexy outfit doet het huishouden – Bouwvakker die aan het klussen is en vrouwlief haar man is uit werken of een sexy dansje op zwoele muziek. Zo zie je, elke situatie die je ook in het dagelijkse leven kan meemaken is bruikbaar als fantasie.

Kinky rollenspel voor gevorderden

Je kan hier zo ver in gaan als jullie zelf willen, want ook sm spelletjes met meester en slaaf behoren tot het gamma van het rollenspel: Bv man die door strenge meesteres met een voorbind dildo wordt genomen.

Geef een reactie