Sextoys tips

Peniskooien Beginnersgids

Waarom een peniskooi dragen?

Een peniskooi oftewel kuisheidsgordel voor mannen is tegenwoordig een hot item. Dit speeltje waarvan we de verkoop, zowel in de winkels als op Lextase.be gestaag zien stijgen, vind meer en meer ingang in het seksuele rollenspel of als voorspel bij koppels. Het kan misschien paradoxaal klinken dat juist het voorkomen of verhinderen van masturbatie of penetratie door het dragen van een peniskooi de goesting in elkaar kan doen toenemen.

Maar toch, voor koppels die het leuk vinden draagt het bij tot verbetering van hun intieme leven en lust. Dit roept voor jullie misschien heel wat vragen op? Hieronder proberen we te antwoorden op de meest gestelde.

Moet ik met bdsm bezig zijn om een cockage of peniskooi te dragen?

Het kan, maar het is niet noodzakelijk. Niet alle gebruikers van een peniskooi zijn bdsm liefhebbers, maar gebruiken de cockcage om variatie – een rollenspel – in hun voorspel te brengen. Ze willen vooral eens iets nieuws proberen, om de routine te doorbreken en de seksuele spanning op te drijven. Ze geraken opgewonden bij de gedachte door hun partner te worden geplaagd. Masturberen of gemasturbeerd worden is bij het dragen van de peniskooi niet mogelijk.

Wat als ik een erectie krijg tijdens het dragen van een peniskooi?

Jouw erectie zal de peniskooi opvullen, het is immers niet mogelijk om de erectie tegen te houden. Een erectie is het vullen van je penis met bloed.

Kan ik normaal gaan plassen met een peniskooi?

De peniskooien zijn voorzien van een plasgaatje. Je kan dus eigenlijk gewoon aan het urinoir gaan plassen. De meeste mannen gebruiken een tissue om daarna het uiteinde af te kuisen. Een alternatief voor het urinoir is zittend gaan plassen.

Wat als diegene die de touwtjes in handen heeft, de sleutel in dit geval, deze weggooit of kwijtgeraakt?

In geval van nood kun je bij de kunststoffen peniskooien van het merk CB-X (de CB3000 – de CB6000 en the Curve) de pin waar het slot doorgaat afbreken. Daarvoor moet je uiteraard wel wat kracht uitoefenen.

Ik wil zo’n peniskooi of kuisheidsgordel voor mannen wel eens proberen maar hoe begin ik eraan?

Sommige koppels gebruiken de peniskooi voor kort amusement, gedurende enkele uren of in het weekend om de goesting en intimiteit te verhogen. Andere zien het dan weer meer zitten om hem gedurende langere tijd – soms dagen of weken – te gebruiken. Draag hem gewoon tijdens een avondje uit, op een seksfeestje of seksclub, in een fetish kinky omgeving, omringd door gelijkgezinden.

Het beste begin je met een peniskooi vervaardigd uit kunststof zoals de CB3000 of de CB6000. Deze worden compleet geleverd met cockringen van verschillende maten en afstandshouder, zodat je alles netjes kan laten aanpassen aan jou formaat penis en ballen. Hou je penis naar beneden, schuif de peniskooi over je penis en ballen.

Kan ik met een peniskooi op reis zonder het alarm op de luchthaven te laten afgaan?

Het zou inderdaad nogal gênant zijn moest het alarm afgaan door je cockcage. Met de kunststof peniskooien kan je gerust reizen met het vliegtuig, maar het metalen slotje moet je er wel aflaten. Je kan in plaats de plastic slotjes gebruiken. De metalen peniskooien kan je uiteraard maar beter niet aandoen tijdens je vliegtuigreis.

Doe je penis op slot en verhoog zo het verlangen naar seks.

Een peniskooi geeft een gevoel van macht voor diegene met de sleutel, en gevoel van onderdanigheid voor de drager ervan. Diegene met de sleutel, meestal een vrouw, is dus de baas. Wat dacht je..

Ook bij cuckolding wordt soms gebruik gemaakt van een peniskooi. Cuckolding is de praktijk waarbij een onderdanige man, en drager van de peniskooi, moet toekijken hoe zijn vrouw of partner wordt geneukt door een andere man, zonder te mogen participeren.

Peniskooi met toebehorenDeze CB3000 of CB6000 kuisheidsgordel wordt compleet geleverd met:

– Kuisheidskooi
– 5 Verschillende maten cockringen
– 4 Verschillende maten slotpinnen
– Afstandshouders
– Hangslot
– plastic slotjes

et ziet er misschien allemaal wat ingewikkeld uit, maar eens je eraan begint wordt het duidelijker, de puzzelstukken vallen in elkaar. Kwestie van de handleiding even door te nemen. De moeilijkheid zit hem in het laten aanpassen van de kooi aan jouw formaat penis en ballen. Dit zal je proefondervindelijk moet leren en uitproberen

Overzicht verschillende modellen CB-X kuisheidskooien

Overzicht afmetingen van de verschillende CB-X kuisheidskooien

– CB3000 – lengte: 76 mm binnendiameter 37 mm
– CB6000 – lengte: 82,5 mm binnendiameter 35 mm
– CB6000S – lengte: 63,5 mm binnendiameter 35 mm
– The Curve – lengte: 95 mm binnendiameter 35 mm

Een peniskooi kopen?

Bij ons kan je terecht voor een peniskooi of kuisheidsgordel in verschillende formaten en verschillende materialen zoals metaal, plastic leder en siliconen. De verschillende merken zoals Rimba, Cb3000, Cb6000 en bon4 hebben we in ons assortiment, zowel in onze winkels als online.

Geef een reactie