Seksplezier

Welke sextoys kan je mee op vakantie nemen?

Na een dag of twee, eens bekomen van de vermoeiende reis neemt het “niets moet gevoel” stilaan de overhand.

De oxytocine, ons sekshormoon kan nu ongehinderd zijn werk doen. Ze wordt niet meer gehinderd door dat vervelende stresshormoon, dat ons de rest van het jaar stalkt tijdens onze dagelijkse bezigheden: werken, kinderen, doe dit, doe dat.. Carpe diem wordt het motto voor de rest van de week. Niets moet, alles mag..

Zorgeloos, tenzij je aan één of andere hectische rondrit begint. Met de wagen in vijf dagen – inclusief vier kinderen – de verenigde staten doorkruisen, of de Mont Ventoux oprijden met enkele goed getrainde vrienden, terwijl jouw aftakelende conditie dit absoluut niet toelaat.

De sexy halfblote lichamen aan het zwembad in veel te kleine lapjes stof maken het plaatje compleet. Nog wat zon erbij en je krijgt spontaan zin in seks. En nog niet zo’n klein beetje. Het begint ‘s morgens met een forse ochtenderectie, ‘s middags na de lunch samen even uitblazen op bed, ‘s avonds wat napraten met flesje rosé en de stemming zit opperbest. Het voelt alsof je herboren bent. Dertig, veertig, vijftig, zestig, maakt niet uit, je voelt je even terug twintig.

Je begrijpt waar we naar toe willen: neem gerust je favoriete sextoys mee op vakantie. Vooral de kleinere, krachtige seksspeeltjes zoals de mini-vibrators en de penisringen zijn geschikt voor je reiskoffer, zeker nu er voor de meeste vliegtuigreizen gewichtsbeperkingen gelden. Als je zoals de meeste dertigers met de auto naar Frankrijk of Spanje reist is er geen probleem: je favoriete “big boy dildo”, je Fifty Shades of Grey bondage set en die strap-on set kunnen gerust mee de caravan in.

Tips om seksspeeltjes mee op reis nemen

Reisformaat

Neem op vakantie zeker wat seksspeelgoed mee, je hebt immers nu tijd en goesting om te seksen en te experimenteren. Bovendien hebben veel vrouwen die extra stimulatie van een speeltje nodig om de “Kilimanjaro” op te geraken. Mini vibrators en clitoris stimulators zijn klein en krachtig, dus ideaal reisgezelschap. Voor hem is een penisring een excellent vakantie-seks-hulpmiddel: een stevigere, grotere erectie en meer gevoel in de penis zijn het resultaat.

Veiligheid voor alles

Glijmiddel en condooms zijn een vaste waarde in het vakantie sekspakket. Afhankelijk van je vakantiebestemming zijn ze ter plaatse soms moeilijk verkrijgbaar. Neem je voorzorgen en schaf je vooraf een kwaliteitsproduct aan. Voor glijmiddel: neem een ongeopend verzegeld flesje of tube mee. Kan het ook niet uitlopen.

Hou het netjes

Hygiëne is belangrijk. Neem een toycleaner mee voor reiniging na gebruik. Veel merken voorzien een reisverpakking bij de seksspeeltjes, zodat je achteraf alles netjes en proper kan opbergen.

Transport

Om een trillende reiskoffer te vermijden verwijder je best de batterijen voor vertrek. Veel oplaadbare toys hebben een ‘lock’-stand om trillen tijdens het transport te vermijden. Schakel deze in voor alles de koffer in gaat.

seksspeeltjes meesmokkelen

Ben je van plan sekstoys mee te nemen op je verre reis. Wees dan voorzichtig met volgende bestemmingen: bepaalde delen van Afrika, sommige staten van Amerika, India, Saudi-Arabië, en enkele Aziatische landen zoals Maleisië en Indonesië. Informeer je vooraf wat verboden is.

Het L’extase team wenst iedereen een onvergetelijke, geile opwindende vakantie toe.

Geef een reactie