Sextoys tips

Electro seks stimulatie – hoe werkt het en waarop letten

Steeds meer mensen vinden het leuk en uitdagend om met electro seks toys te experimenteren. Bij electro seks stimulatie is het de bedoeling om via stroomstootjes de spieren in de erogene en genitale zones te prikkelen en te stimuleren. Het orgasme kan er buitengewoon krachtig en langdurig door worden, voor zowel mannen als vrouwen. Je kan electro sex toys integreren in je bdsm spel maar het kan ook in het “gewone” seksuele spel op een zachte erotische manier.

De gevoelige zones voor electro stimulatie bij de vrouw zijn de tepels, de venusheuvel, de clitoris, de schaamlippen, de vagina, de G-plek en de anus. Bij een vrouw verloopt de weg naar de climax langzamer dan bij de man, maar het hoogtepunt blijft ook langer nazinderen. Bij de man is het vooral het gebied rond de penis en de anus die je in het electro seks spel kunt betrekken.

Electro Stimulatie ter versterking van bekkenbodem spieren

Bij problemen met incontinentie of wanneer je moeite hebt om de bekkenbodem op te spannen kan je gebruik maken van electro stimulatie om de vaginale spieren te verstevigen. Daarbij worden stroomstoten aan lage intensiteit toegediend via een dildo, butt plug of dilator die je in de vagina of anus inbrengt.

De Electro Power box

De basis is de electro power box, waaraan je verschillende electro accessoirs kan op aansluiten, afgestemd op de verschillende erogene zones. De 4 kanaals powerbox is inclusief electro pads en gel pads, je kan dus meteen aan de slag.

Je kan ook een electro seks vibrator gebruiken, hiervoor hoef je geen aparte powerbox aan te schaffen. Je kan deze electro vibrator zowel anaal als vaginaal gebruiken. Deze E-Stim vibrator heeft twee functies in één. Trillen en E – stimulatie. Deze vibrator heeft een speciaal programma om de vaginale spieren te versterken. Electro stimulatie is hiervoor zeer effectief?

Bi polair of Uni polair

Bij kiezen van electro seks artikelen zal je regelmatig de termen Bi polair of Uni polair tegenkomen. We leggen hieronder even uit wat het betekent.

BI Polair

Een bi-polair electro seks artikel beschikt over twee aansluitdraden (vaak samen in één aansluitconnector) voor de powerbox: dit artikel kan je dus gebruiken op zichzelf, zonder ander accessoir. De prikkels van de stroom zijn voelbaar op die plek waar het artikel zit. Bijvoorbeeld een elektro dildo of een plasbuis dilator.

Uni Polair

Op één electro seks artikel zit maar één draad, er zijn dan twee artikelen nodig om een stroom prikkeling te krijgen. Door twee electro accessoirs samen te gebruiken, bijvoorbeeld tepelklemmen en een penisring, kan je verrassende effecten bekomen. De stroom is dan voelbaar over een groter gebied, zoals bijvoorbeeld van tepel tot balzak of schaamlip naar schaamlip.

Gebruiksaanwijzing van de 4 kanaals electro seks power box Luxe

Deze power box werkt zowel op netvoeding (AC 110-220 volt) als op batterijen (DC 3 x AAA).
Dit apparaat zendt elektrische stroomstootjes uit om zenuwen in de erogene zones te prikkelen. Deze stimulatie heeft zowel een erotisch, seksuele als een medische werking. Zo kunnen lichamelijke problemen als erectiestoornissen, incontinentie en bekkeninstabiliteit behandeld worden door middel van electro stimulatie therapie. Raadpleeg altijd eerst uw arts indien u met dergelijke problemen kampt.

Het principe van electro sex stimulatie is het creëren van een oncontroleerbare spiercontractie door middel van een elektrische schok. De stroomschok prikkelt een zenuw en die zorgt voor een samentrekking van één of meerdere spieren gelegen in de directe nabijheid van de zenuw. Hoe sterker de prikkel, des te groter de kracht van de samentrekking van de spier zal zijn. Rimba heeft een groot aantal accessoires ontworpen en ontwikkeld welke op de alle verschillende Rimba power boxen zijn aan te sluiten. De accessoires of elektrodes hebben verschillende vormen en afmetingen, afgestemd op de erogene zones voor zowel de man als de vrouw.

Deze electro sex power box # 7890 heeft 4 kanalen, welke elk afzonderlijk van elkaar in sterkte instelbaar en regelbaar zijn door de + en de – drukknop te gebruiken. Elk kanaal is bi-polair, u kunt dus 4 verschillende bipolaire accessoires gelijkertijd gebruiken. (in verschillende sterkte)

Er zijn 5 verschillende stimulatie programma’s. De keuze die u maakt geldt voor alle 4 de kanalen. Het is dus niet mogelijk om per kanaal een programma keuze te maken. Uw keuze zal door middel van een grafiek in uw display zijn af te lezen.

Deze power box bevat het volgende:

Electro power box

Power Box

-1 x 4-kanaals power box met LCD scherm.
– 4 x gel pads (elektrodes)
– 2 x gel pads voor drukknoop aansluiting
– 5 x stroomdraden
– 3 x 1.5 volt AAA batterijen
– 1 stroom adapter
– 1 Internationale reis adapter
– Engelstalige gebruiksaanwijzing

Waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen:

Elektro Sex Stimulatie is geen speelgoed! Ga dus verstandig om met de apparatuur en lees, voorgebruik, deze instructies zorgvuldig door.

Power box

– Niet gebruiken als u een pacemaker, hartproblemen of hartritmestoornissen heeft.
– Niet gebruiken als u zwanger bent.
– Niet op oogleden gebruiken.
– Niet op beschadigde huid gebruiken.
– Wees voorzichtig op plaatsen waar botten dicht onder de huid liggen
– Vermijdt abrupte verandering in de schok in/afstelling
– Buiten bereik houden van kinderen
– Zet de powerbox uit voordat u de accessoires aansluit
– Zet de powerbox pas aan nadat u de accessoires op het lichaam heeft aangebracht en zet de powerbox uit voordat u de accessoires van het lichaam verwijdert.
– Verander de schokinstellingen altijd geleidelijk.
– Als de schokken pijnlijk zijn, staak dan onmiddellijk het gebruik
– Laat de powerbox nooit in contact komen met water!
– Indien het stroomsnoer beschadigd is, NIET gebruiken

Neven effecten:
Huidirritatie kan in het begin optreden als men de powerbox gebruikt (bijv. Rood worden van de huid). Dit is normaal. Als huidirritatie aanhoudt, dan onmiddellijk het gebruik van de powerbox staken.

Aanbeveling:
Gebruik Contact Gel om een optimale stroomgeleiding te verkrijgen tussen het lichaam en de elektrodes. Deze is verkrijgbaar in de l’extase erotiekwinkels.

Voorbereiding:
1. Controleer of alle te gebruiken onderdelen compleet en onbeschadigd zijn.
2. Plaats of 3 AAA penlite batterijen in het batterijen reservoir aan de onderkant van de power box of gebruik het bijgeleverde stroomsnoer met adapter om de power box van stroom te voorzien.
3. Controleer of de power box werkt door de power knop ON/OFF in te drukken.
De blauwe LED lamp zal gaan branden en het display zal gaan functioneren.
De timer staat automatisch ingesteld op 5 minuten en start direct het aftellen.
4. Druk de “ – “ toetsen in, om elk kanaal op het nul niveau in te stellen
5. Sluit de te gebruiken elektroden aan op de bovenkant van de power box op het gewenste kanaal
(1,2,3 of 4)
De digital sex power box is nu klaar voor gebruik.

Aan de slag:

1. Plaats de elektrodes op of in het te behandelen, onbeschadigde en niet geïrriteerde lichaamsdeel. Gebruik op droge oppervlakten ruim voldoende contact gel.
2. Maak uw keuze onder “MODE” uit de verschillende programma’s
3. Stel de automatische timer in, regelbaar per 5 minuten met een maximale tijd van 30 minuten.
4. Schakel nu voorzichtig de stroom in door de “+” toets in te drukken. De stroomsterkte wordt aangegeven in het diagram. Er zijn 15 verschillende niveaus per kanaal
5. Het is mogelijk om tijdens de sessie het programma (de MODE) te wijzigen.
6. Om in noodgevallen de sessie abrupt af te breken gebruikt u de ON/OFF knop
7. Nadat u de power box heeft uitgeschakeld kunnen de elektrodes (bijv. gel-pads) van het lichaam worden verwijderd en daarna losgekoppeld van de power box.

TIPS:
– Reinig het gedeelte van het lichaam, wat u wilt behandelen met een vochtig, warm doekje en breng daarna de elektrodes aan op het te behandelen gedeelte van het lichaam.
– Noodstop: Druk de ON/OFF toets om de behandeling abrupt af te breken.
– Verwijder de batterijen uit de power box als deze voor een langere periode niet gebruikt wordt.

Herhaal bovenstaande aanwijzingen bij het eerstvolgende gebruik van uw power box.

De bedieningstoetsen:
De power box is uitgerust met de volgende drukknoppen:
1. ON / OFF toets: voor het aan- en uitzetten van de power box.
2. Time + en – toets : de gewenste tijdsduur kan per 5 minuten ingesteld worden. De maximale tijdsduur, die ingesteld kan worden, is 30 minuten. Na 30 minuten zal de power box zichzelf uitschakelen.
3. ‘Mode’ toetsen: De ingeschakelde mode wordt aangegeven met een blauw LED lampje.
4. Intensiteit toetsen + en -. Elk kanaal kan afzonderlijk in sterkte geregeld worden en heeft zijn eigen plus en min knoppen. Er zijn 15 intensiteitniveaus, per kanaal.

LCD scherm:
Het LCD scherm geeft aan welke kanalen aanstaan en in welke sterkte. Elk streepje is een niveau. De grafiek laat zien welk programma ingeschakeld is en de timer geeft aan hoeveel minuten het programma nog duurt.

Veiligheid:
De power box is geen speelgoed. Indien u onder behandeling bent bij een arts of specialist, raadpleeg deze dan voor een risico inventarisatie, alvorens u de power box gaat gebruiken. Voorbeelden van risico’s kunnen zijn o.a. tumoren, ontstekingen, hartafwijkingen, huidziektes.
Gebruik de digital sex power box nooit in combinatie met de volgende medische apparatuur en/of hulpstukken:
1. Pacemaker of andere cardio apparatuur.
2. Protheses of andere metalen pinnen, platen of schroeven in uw lichaam.
3. Alle elektronische, medische apparatuur ten behoeve van uw gezondheid.

Accessoires van de powerbox niet aanbrengen op de ogen, in de buurt van het hart, in de mond en op verwondingen aan de huid.
Deze powerbox niet gebruiken als u zwanger bent, of denkt te zijn.

Reiniging en onderhoud:
Reinig de buitenkant van de powerbox met een licht vochtige doek. Gebruik geen chemische middelen of alcohol. Laat geen vocht in de powerbox komen.
Reinig de elektrodes (gel-pads) met een vochtige doek en leg ze weg om te laten drogen (niet blootstellen aan direct zonlicht).
Bewaar de powerbox niet in vochtige ruimtes en stel hem niet bloot aan hoge temperaturen of water. Haal de powerbox niet uit elkaar om te bestuderen of te repareren.
Gebruik nooit een andere stroomkabel dan de kabel die is bijgeleverd.
Verwijder de batterijen uit de powerbox als deze voor een langere periode niet gebruikt wordt.

> Electro sex toys in webshop

Geef een reactie