Sextoys tips

On clitoris balsem gel review

Ik heb in mijn leven al diverse clitorale stimulatie crèmes en andere gels geprobeerd.

Sommigen deden wat ze beloofden, sommigen totaal niet. Zou de ON balsem doen wat hij beloofd? De webshop zegt:

Breng simpelweg één of twee druppels aan op je vinger, en masseer zacht in op je roze knopje. Binnen een minuut of twee zal je een verwarmende sensatie beginnen te voelen.

O dat klopt zeker! Sterker nog, dit is het eerste middel dat ik voor clitorale stimulatie gebruik dat geen menthol bevat maar deze balsem wordt echt zo lekker warm! En ja, daar word ik behoorlijk opgewonden van. Wauw. Ik kan niet geloven dat ik er eentje heb gevonden die werkt! Ook toen ik hem de eerste keer op bracht en daarna mijn broek weer omhoog deed raakte ik verschrikkelijk opgewonden! Hij ruikt een beetje naar kaneel, maar wat zit er nu eigenlijk in?

Etherische olie mix, waaronder: zoete amandelolie, cinnamomum cassia, natuurlijke tocoferolen (vitamine E), silica, rozemarijnolie extract, natuurlijk aroma.

Ik weet niet welke van deze ingrediënten zo zijn best doet, maar ik ben super happy! De hoeveelheid in vergelijking met de prijs is niet helemaal tof helaas. Vijf milliliter voor twintig euro! En toch zou ik hem zo aan al mijn vriendinnen willen geven. Zoek niet meer naar menthol goedjes! Deze doet wat hij moet doen!

En daarom krijgt dit product van mij een 9. Als er meer in de verpakking gezeten had, dan had ik een tien gegeven!

Liefs,
Leandra

Leandra (niet haar echte naam) is 27, initiatiefnemer en hoofdredacteur van een populaire beauty/lifestyle blog. Voor L’extase onderwerpt ze verschillende seksspeeltjes aan haar kritische blik.

Geef een reactie