Sextoys tips

Womanizer clitoris stimulator getest

Wat is een womanizer vibrator?

De Womanizer wordt op de clitoris gezet en zuigt deze lichtjes op.

In tegenstelling tot klassieke stimulators gebruikt de Womanizer een techniek die de clitoris lijkt op te zuigen en tegelijkertijd, op een zachte manier pulsaties – een soort luchtdrukgolven – uitzend waardoor je niet anders kan dan klaarkomen.

En dit allemaal zonder aanraking van je clitoris. Sexual welness ten top.

De Womanizer is het eerste seksspeeltje wereldwijd dat deze innovatieve manier van stimuleren gebruikt.

Alle recensies van bloggers en lifestylemagazines zijn unaniem. Dit seksspeeltje is een revolutie in het vrouwelijk genot. Deze Womanizer kost  tussen de 69 en 199 euro. Maar naar gelang de versie. Daarvoor krijg je een super “Feel good toy” met een uniek sensatie, met in de meeste gevallen meerdere orgasmes na elkaar.

Zonder verdere aanrakingen stuurt hij op een zachte manier drukgolven door de clitoris. De fabrikant garandeert met deze clitorisstimulator één of meerdere orgasmes bij 73% van alle gebruikers.

Wij kregen een exemplaar van de Womanizer mee uit Duitsland (Hannover) om hem uit te testen. Diane, één van onze medewerksters, is kandidaat en doet haar verslag:

Enkele cijfers:

> 73% ervaart meerdere orgasmes
> 76% beleeft een exceptioneel intens orgasme
> 63% ervaart een volkomen nieuwe seksuele beleving
> 98% zou graag een womanizer willen
> 100% beschrijft de Womanizer als absoluut uniek

Testresultaten van 50 vrouwen tussen de 20 en 60 jaar

Mijn ervaring met de Womanizer

Wij kregen de gelegenheid een exemplaar van de Womanizer mee te nemen, en uit te proberen. Eén van onze medewerksters had zich kandidaat gesteld voor een testritje met deze veelbelovende clitorisverwenner.. De reviews in de Duitse pers voor dit revolutionaire speeltjes waren ronduit lovend, wij dus benieuwd of de Womanizer zijn hoge verwachtingen zou inlossen.

“Wereldprimeur”, “sensationeel nieuw gevoel”, “compleet nieuwe ervaring”, “meerdere orgasmes”, dit speeltje wekt wel heel hoge verwachtingen. Ik weet niet wat u ervan denkt, maar als ik dergelijke dingen lees word ik altijd wat achterdochtig..

Mijn vriend trekt zijn jas aan en roept dat hij ommetje gaat maken met Nicky (onze energieke Border collie). Yes! man en hond de deur uit, nu is mijn moment gekomen..

Gisteravond het speeltje nog even opgeladen en vluchtig de gebruiksaanwijzing doorgenomen. Het was mij niet meteen duidelijk hoe dit op een otoscoop gelijkend apparaat (waarmee de dokter in je oor kijkt) mij tot het hoogte punt zou brengen.

Maar nu, geen tijd te verliezen, meteen naar de slaapkamer met mijn beloftevolle orgasme speeltje. Wat mij meteen opvalt is de degelijke opberg-etui. Mijn scepsis slaagt om in nieuwsgierigheid.

Ik werk snel mijn jeansbroek, panty (ja het is winter) en slipje uit. Ontspannen leg ik mij op het bed met de womanizer in mijn hand. Ik open mijn benen en spreid met twee vingers mijn schaamlippen zodat mijn licht gezwollen clitje komt bloot te liggen. Door de gedachte aan wat komen gaat ben ik reeds vochtig.. De reis is soms leuker dan de bestemming.

Zoals de gebruiksaanwijzing vermeld plaats ik het witte hoedje vooraan over mijn ontblote clit en zet de womanizer aan. Het speeltje licht op en zoemt zacht. Ik voel een lichte opzuiging, nog geen opwinding. Dan maar met de intensity knop één niveau hoger. Nog eens drukken, niveau twee, op naar niveau drie…

Ik voel dat er wat zit aan te komen en sluit mijn ogen. Een zachte tinteling en een warme gloed verspreiden zich over mijn hele lichaam. Mijn lijft vertelt me op die manier dat ik ga klaarkomen. Niveau vier, de drukgolven gaan over mijn clit en mijn onderlichaam schiet in één soort orgasme spasmen die enkele seconden aanhouden. Het is gebeurd.

Mijn lichaam ontspant. Verdorie, wat was dat.. Waar ik normaal een uitgebreid voorspel voor nodig heb met daarna nog eens stevige vrijpartij is nu in.. ik schat z’on 80 seconden gefikst. Nog tijd over voor koffie en het laatste eclairtje, voor vriend en hond terug zijn. Voor zijn tepels heb ik bij onze volgende vrijpartij een verassing in petto. Juist ja, de womanizer.

Voor een orgasme met een druk op de knop. Zonder aanraking, zonder vibratie, zonder irritatie.

Geef een reactie