Sextoys tips

Womanizer Clitoris stimulator review 2

Hoi allemaal,

Op het gebied van sextoys is het altijd afwachten geblazen op technologische hoogstandjes.

De Womanizer clitoris stimulator overtreft alle stoute dromen van elke vrouw. Niet alleen werkt hij op luchtdruk, en is hij oplaadbaar, ook beloofd hij een 100% orgasme-garantie. Er zijn al diverse testers die zeiden er niet klaar van te kunnen komen. Mijn reactie op hen is dat ze het meer tijd moeten geven. Het is een aparte techniek, en het vergt wat oefening, geduld , behendigheid en je moet wennen aan het gevoel maar ooo jongens, als je dat eenmaal gedaan hebt, dan heb je een fantastische toy in handen die je uiteindelijk elke keer binnen een minuut kan laten klaarkomen!

De Womanizer heeft 5 standen, al moet ik zeggen dat de vijfde naar mijn mening pas geschikt is als je echt bijna je climax bereikt, Zo heftig is hij dus! Het gevoel? Een hele goede orale sexbeurt in het kwadraat, zou een understatement zijn!

De Womanizer is verkrijgbaar in verschillende patronen, wat het nog leuker maakt om iets te kiezen dat past bij jou, of degene aan wie je hem cadeau geeft. Want eerlijk is eerlijk: ook al kost hij zo’n 160 euro, dit is een fantastisch cadeau en elke cent waard. Dat is iets dat ik nooit zou roepen over een toy boven de 100 euro, dus dat beloofd wat!

Er is eventueel voor de show-offs onder ons, een Swarovski editie. Die kost een aantal honderden euro’s en is leuker om te showcasen denk ik. Ik hoef dat in elk geval niet. Op elke womanizer zit al een hele mooie neppe diamant waarmee je de standen bediend. Ook leuk, toch? Verder komt de Womanizer in een stevige ‘etui’, waar ook de oplader en de clitoris kapjes in zitten die je op het mondstuk moet plaatsen, en de handleiding.

Ik? Ik ben in staat om al mijn toys weg te doen en enkel de Womanizer te houden. Hij is absoluut geweldig en telkens als ik hem gebruik en binnen een minuut een overweldigend orgasme heb, baal ik dat ik hem zelf niet heb uitgevonden, haha!
Elke vrouw zou een Womanizer in haar bezit moeten hebben!

Liefs,
Sandra!

Geef een reactie