Sextoys tips

Daarom een vibrator gebruiken

Beter en makkelijker klaar komen

Een vibrator, dat heb ik nog niet nodig horen wij wel eens. Nochtans zijn er redenen genoeg om er wel een te gebruiken.

Mannen zullen dit niet graag horen, maar veel vrouwen komen sneller en beter klaar met een vibrator dan met hem. Maar dat is nu eenmaal omdat vibrators meer stimuleren dan een penis. Daardoor raak je sneller opgewonden en kan je orgasme ook intenser zijn dan anders.

Met een vibrator kun je je lichaam goed verkennen en je seksuele respons vergroten. Zo kom je erachter wat jou opwindt en wat de mogelijkheden zijn. Gebruik de speeltjes in je eentje en leer wat je ermee kunt.. vertel het vervolgens je partner zodat hij het kan herhalen, of laat je partner toekijken hoe jij je met je speeltje tot een hoogtepunt breng. Opwinding verzekerd.

Een vibrator brengt afwisseling

Om in een relatie het seksuele spel gezond te houden is het soms nodig om wat nieuwe dingen toe te voegen, of te experimenteren met nieuwe zaken. Echter niet elk koppel wil zich aan een triootje wagen of naar een parenclub gaan. Dit kan immers, indien je relatie hier niet tegen bestand is tot conflicten leiden. Een seksspeeltje is daarom een goed en veilig alternatief om je intieme leven te kruiden, om in een voor jou vertrouwde omgeving te fantaseren over een tweede man die jouw vagina binnengaat, of je clitoris een lekkere verwenbeurt geeft zonder daarvoor onnodige risico’s te moeten lopen. Als extraatje kan je deze fantasie met je partner delen, of misschien.. toch maar lekker stiekem voor jezelf houden.

Wie gebruikt een vibrator?

Het gebruik van een vibrator bij vrouwen is geen taboe meer, en ook mannen vinden het geen probleem als hun partner dat doet. Vrouwen gebruiken het seksspeeltje om hun seksleven een boost te geven, blijkt uit een Amerikaanse studie gedaan bij meer dan 3000 Amerikanen tussen 18 en 60 jaar.

De tijd dat je voor het masturberen door de nonnekes hel en verdoemenis werd aangepraat ligt gelukkig ver achter ons. Masturberen kan je nu beschouwen als iets fundamenteels voor je gezondheid. Het is een snelle en efficiënte manier om het contact met je eigen lichaam te onderhouden, om lichaam en geest als het ware terug in balans te brengen. Het is immers zo dat je na een lekkere zit-aan-jezelf beurt je meer ontspannen bent en je humeur een boost krijgt.

Instant sex

Bijkomend argument om jezelf te laten klaarkomen is dat door ons jachtig leven en tijdsgebrek we soms gewoonweg niet toekomen een aan een uitgebreide vrijpartij. De goesting ontbreekt, of we zijn te moe. Jezelf tot het hoogtepunt brengen is hier de oplossing. Een vibrator biedt je hier heel wat variatie en stimulatie waardoor je kan klaarkomen op een lekkere en snelle manier, noem het gerust “instant seks”. Het verlicht spanningen en verminderd stress. Hoe meer je het doet hoe bedrevener je er in zal worden. Je lichaam en geest zullen je dankbaar zijn!

Lees ook:

Geef een reactie