Sextoys tips

Fun Met Seksspeeltjes Op Afstandsbediening

Zin om de (seks)connectie met je partner of met jezelf nog intenser en pittiger te maken?

Dan bieden de seksspeeltjes bestuurbaar via een afstandsbediening of via een bijbehorende app, een absolute meerwaarde om je seksuele genot nog heerlijker en opwindender te maken.

De Controle uit handen geven

Zo kan het ook uitdagend zijn voor je partner om hem of haar de afstandsbediening in handen te geven en spannender voor jou om je zo vanop afstand lekker te laten verwennen. Hoe opwindend is de gedachte wel niet om overal discreet met zo’n smartphone vibrator met je partner lekker stout te kunnen ‘connecteren’…

Spelen met je partner

Je partner zal dan ook werkelijk vanop een afstand een intiemere connectie met je behouden en hij/zij kan jou overal (thuis, op restaurant, in de bioscoop, …) trakteren op allerlei soorten vibraties en je zo helpen een zalig hoogtepunt te bereiken. Traag, snel, sneller, … met afwisselende vibraties en trilsnelheden zal je jouw partner, vaginaal of anaal, naar wens kunnen (laten) stimuleren.

Heerlijk toch om zo de controle uit handen te durven geven of net te kunnen nemen en elkaar dan zo vanop afstand te mogen ”bespelen”…

Afstandsbediening of Smartphone

Deze op afstand bestuurbare seksartikelen zoals een vibrerend eitje of anaal plug verdienen dan ook echt een gouden plekje in elke slaapkamer. Tijdens het liefdesspel kan je bij jezelf of bij je partner het seksspeeltje vaginaal of anaal inbrengen.

Variatie met trilpatronen

Je laat je genot dan afhangen van het besturen van de trilsnelheid van het speeltje via de bijbehorende app op je gsm of via de afstandsbediening.

Hierbij kan je elkaars erogene zones dan ook verder nog fijn masseren en stimuleren met je handen en kan er ook tegelijkertijd gepenetreerd worden.

Een unieke belevenis alvast, die toch al behoorlijk wat kan bijdragen aan onze wat stoutere fantasieën…

Handsfree Genieten

Comfortabel Masturbatieplezier

Ook voor “een doe-het-zelf beurtje” zijn deze gadgets een absolute aanrader. Zo kan je lekker gaan liggen, je helemaal ontspannen en jezelf overgeven om je via allerlei meeslepende afwisselende vibraties in hogere sferen te laten brengen.

Je hoeft jezelf dan ook helemaal niet in te spannen, de enige absolute ”kunst” is dan om gewoon comfortabel te leren genieten en jezelf te laten meeslepen in het besturen van de snelheden en lengtes van deze heerlijk intense vibraties…

Sextoys met afstandsbediening bij L'eXtase

Geprikkeld om verder op ontdekking te gaan in ons aanbod of al overtuigd om zo een “must have gadget” aan te schaffen? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden?

Ga dan zeker eens een kijkje nemen in onze L’extase online shop, bij de rubriek “toys op afstandsbediening“. Daar vind je bij elk speeltje een uitgebreide uitleg.

Ook in onze winkels vind je een ruim gamma en kunnen onze medewerkers je met uitleg bijstaan.

Jezelf of elkaar verwennen vanop afstand, anaal of vaginaal, voor elk wat wils, het kan allemaal… Discreet elkaar, op locatie, bedienen van genot of in de slaapkamer elkaar extra stimuleren als voorspel of tijdens de penetratie en dit allemaal met een simpele druk op een afstandsbediening…

Wat een fantastisch-tot de verbeelding prikkelende-gedachte toch!

Geef een reactie