Showing 1–12 of 22 results, including child brands

Waarom een We-Vibe vibrator kopen?

Met de We vibe beleef je samen of alleen nu nog meer plezier dan ooit. De We-Vibe is de meest populaire oplaadbare vibrator voor koppels in de wereld, met meer dan een miljoen mensen die het gebruiken om meer plezier en intimiteit in hun liefdevolle relaties te brengen.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen en voordelen van het Merk We-Vibe?

Premium kwaliteit

We-Vibe is een gerenommeerd Premium merk op het gebied van seksspeeltjes en heeft verschillende producten die kunnen bijdragen aan een verhoogd seksueel genot. Enkele voordelen van seksspeeltjes van We-Vibe zijn onder andere:

Eco vriendelijk

We Vibe vervaardigt op milieuvriendelijke wijze, innovatieve, seksuele gezondheidsproducten. Hun stimulators voldoen aan strikte veiligheidsnormen, de productie en distributie gebeurd koolstof neutraal. De verpakking is volledig recylceerbaar.

Veelzijdig

We-Vibe heeft een breed scala aan producten die kunnen worden gebruikt door koppels, vrouwen en mannen. Van vibrerende cockrings en prostaatstimulators tot vibrators voor vrouwen, er is voor elk wat wils. Vooral de koppel vibrators zoals de We-Vibe Match, Sync en Chorus zijn toonaangevend in categorie van toys voor koppels.

Gebruiksvriendelijk

De meeste We-Vibe-producten zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Ze zijn gemakkelijk op te laden en hebben vaak handige functies zoals afstandsbedieningen en verschillende vibratiestanden. Meeste We-Vibe speeltjes zijn eveneens te bedienden met de We-Connect app. Ze kan je je partner plezieren op eender welke afstand.

Betrouwbare werking

We-Vibe gebruikt hoogwaardige materialen en technologieën om duurzame en betrouwbare producten te produceren. Bovendien bieden ze vaak garanties op hun producten.

Innovatieve ontwerpen

We-Vibe heeft verschillende prijzen gewonnen voor hun innovatieve ontwerpen, zoals de We-Vibe Sync, die ontworpen is om gelijktijdige stimulatie van de clitoris en de G-spot te bieden tijdens penetratie.

Seksueel genot

Veel gebruikers van We-Vibe-producten melden een verhoogd seksueel genot en intensere orgasmes tijdens solo-spel of tijdens het vrijen met een partner.

Voor wie is een We-Vibe vibrator geschikt?

Een We-Vibe vibrator is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardig, oplaadbaar en veelzijdig seksspeeltje voor solo-gebruik of om te gebruiken met een partner. We-Vibe heeft verschillende modellen van vibrators ontworpen, waaronder de We-Vibe Sync, Chorus, Nova, Tango X, Jive, Moxie, Bond en de Vector+ prostaat vibrator.

De Vector+ is een prostaat vibrator speciaal voor mannen. Te bedienen met klassieke afstandsbediening en via de We-Connect app en bluetooth.

De Bond is een USB oplaadbare draagbare vibrerende penisring. De penisring is controleerbaar via afstandsbediening, met een bereik van 3 meter, of de We-Connect App.

De We-Vibe Sync en Chorus zijn speciaal ontworpen voor gebruik tijdens seks met een partner. Deze vibrators zijn ontworpen om te worden gedragen door de vrouw tijdens penetratie, zodat ze tegelijkertijd zowel intern als extern worden gestimuleerd, wat kan zorgen voor extra plezier en orgasmes.

De We-Vibe Nova is speciaal ontworpen voor clitorisstimulatie en G-spot stimulatie, en kan worden gebruikt tijdens solo-gebruik of samen met een partner.

De We-Vibe Tango is een compacte en krachtige bullet-vibrator die kan worden gebruikt voor clitorisstimulatie, tepelstimulatie, of om andere gevoelige plekken op het lichaam te stimuleren.

Het is belangrijk om te onthouden dat elk lichaam anders is, en dat wat voor de een werkt, niet per se voor de ander hoeft te werken. Het is daarom altijd aan te raden om verschillende soorten vibrators uit te proberen en te experimenteren met wat het beste voor jou werkt.