Nieuwe artikelen en lingerie

Wyne Masturbators: Perfecte combinatie van krachtige motoren met opwindende functies

Wyne masturbators

Het merk Wyne staat voor hoogwaardige masturbators voor mannen met verschillende eigenschappen zoals vibratie-, zuig-, verwarmend-, stoot-, draai- en kreunfuncties. De fluweelzacht sleeve’s aan de binnenzijde van de behuizing zijn voorzien van talrijke massagenoppen en groeven. Dit zorgt voor een intense penis massage en realistisch masturbatiegevoel.

De masturbators van Wyne hebben stevige behuizingen die gemakkelijk vast te houden zijn, en beschermende deksels voor discrete en stofvrije opberging. In onze L’eXtase winkels en op lextase.be hebben we het volledig assortiment van deze Wyne masturbators op voorraad.

Er zijn 8 verschillende versies beschikbaar van de Wyne Masturbators.

Overzicht van elke versie of model met zijn specifieke eigenschappen:

De ‘Masturbator 01 met tril-, zuig- en verwarmingsfunctie’ valt op door de verwarmingsfunctie, vibraties en zuigsensaties – en door de opwindende zachte binnenkoker in de vorm van een vagina met stipjes aan de binnenkant. De verwarmingsfunctie gaat tot 42°C. De 5 diverse vibratiemodi in 3 snelheden en de intense zuigfunctie in 3 modi geven genot op alle fronten. Alle functies kunnen samen of apart met een druk op de knop worden bediend.

De ‘Masturbator 02 met vibrerende, zuigende en kreunende functie’ heeft vier motoren en is perfect voor het geven van een blowjob met hete kreten. De sexy kreten in 3 volumes zijn via de meegeleverde hoofdtelefoon te horen, terwijl de 10 vibratiemodi en 3 zuigmodi de penis intens verwennen – dit maakt de blowjobsimulatie nog realistischer. Alle functies kunnen samen of apart met een druk op de knop worden bediend.

De krachtige ‘Masturbator 03 met vibrerende, zuigende, verwarmende en kreunende functie’ verwent de penis intens en geheel automatisch met 7 vibratiemodi en 3 zuigmodi. Hij heeft ook een verwarmingsfunctie tot 40°C en sexy kreten met 3 verschillende geluiden via de meegeleverde hoofdtelefoon. Alle functies kunnen samen of apart met een druk op de knop worden bediend.

De ‘Masturbator 04 met vibrerende en zuigende functie’ zuigt en vibreert – hij zorgt dus voor intense solo-pret. De 10 vibratiemodi en 3 zuigmodi geven een gevarieerd genot tijdens penisstimulatie en de modi kunnen gemakkelijk met een druk op de knop worden aangepast – samen of apart. De zuigfunctie kan ook handmatig met een druk op de knop worden aangepast – perfect voor penis- en potentietraining.

De ‘Masturbator 05 met stotende, draaiende, kreunende en bliksemende functie’ verwent de hele penis met een (links/rechts) draaiende koker die een stootfunctie in 10 modi heeft. Deze functies zijn ook gemakkelijk te bedienen met een druk op de knop. Alles is te zien door de transparante cilinder die met een rode LED-lamp kan worden verlicht – een zeer opwindend gezicht. De sexy kreten met 3 verschillende geluiden versterken de realistische ervaring nog meer. De kreten zijn discreet te horen via de meegeleverde hoofdtelefoon.

De ‘Masturbator 06’ met dubbele motor geeft de penis een ongelooflijke massage met 10 vibratiemodi en 7 zuigmodi. Bovendien is er de dubbelzijdige drukfunctie met twee luchtkussens die de penis in 7 modi omklemmen. Sexy gefluisterde kreten via luidspreker of meegeleverde hoofdtelefoon zorgen voor de perfecte achtergrondgeluiden. Alle functies kunnen apart of gecombineerd met een druk op de knop rechtstreeks op het speeltje worden bediend.

De ‘Masturbator 07’ met dubbele motor stimuleert de penis met krachtige vibraties en de eikel met de krachtige zuigfunctie. 7 vibratiemodi en 4 zuigmodi zorgen voor uiteenlopende genotvolle ervaringen. Alles kan handig met een druk op de knop rechtstreeks op het compacte speeltje worden bediend – apart of opwindend gecombineerd met elkaar. Het handige LED-display zorgt voor eenvoudige bediening van de verschillende modi.

De krachtige ‘Masturbator 08’ overtuigt met de getextureerde koker die op en neer over de penis beweegt en de extra schudfunctie in 7 modi. Het hoogtepunt is de extra booster-knop die de masturbator onmiddellijk van nul naar zestig brengt. Alles kan handig met een druk op de knop rechtstreeks op het speeltje worden bediend. Het handige LED-display zorgt voor eenvoudige bediening van de verschillende modi.

Alle WYNE-masturbators zijn oplaadbaar met de meegeleverde USB-kabel. Ze worden geleverd in hoogwaardige kartonnen verpakking met meertalige product omschrijving.

Geef een reactie