Ontdek onze nieuwe producten

  Duik in onze uitgebreide selectie van nieuwe innovatieve en hoogwaardige intieme producten die garant staan voor plezier, comfort en verleiding.

  Op onze webshop Lextase.be in onze L’eXtase winkels vinden we het belangrijk om ons assortiment continu te vernieuwen en uit te breiden met de nieuwste trends en innovaties op het gebied van sextoys, lingerie, bondage en massage. Wij selecteren met zorg de beste en meest opwindende nieuwe producten voor onze klanten.

  In onze collectie “nieuwe producten” vindt je onder andere:

  De nieuwste modellen vibrators, dildo’s en masturbators van de bekende premium-merken. Deze sextoys beschikken over de nieuwste technologieën voor nog meer stimulatie en plezier. Sensuele en verleidelijke lingeriesets, jarretel sets en babydolls. De nieuwe collecties laten weinig aan de verbeelding over. Trendy BDSM accessoires en bondage sets zoals halsbanden, riemen, handboeien en zweepjes om het spel nog opwindender te maken. Innoverende massage-oliën en lichaamsverzorgingsproducten voor een sensuele massage. De geuren en texturen zorgen voor een erotiserende beleving.

  We kiezen alleen voor producten van gerenommeerde merken die voldoen aan de hoogste normen. Zo kunnen we de veiligheid en een optimale gebruikservaring garanderen voor onze klanten.

  Ontdek snel ons uitgebreide assortiment met de nieuwste must-haves voor meer sensatie en plezier. Laat je verleiden en verrassen door onze unieke selectie nieuwe producten!