Nieuwe artikelen en lingerie

Milieuvriendelijke klaarkomen womanizer premium eco

Dit is het begin van een nieuw tijdperk. Met de Premium Eco vind je de balans tussen zelfbevrediging en een duurzame manier van leven.

Womanizer, uitvinder van de revolutionaire technologie van stimulatie met luchtdruk, waardoor vrouwen snel en krachtig klaarkomen, ontwerpt het meest ecologische sekspeeltje ooit.

Dankzij het biologisch afbreekbare Biolene is de Premium Eco volledig recycleerbaar. Klaarkomen kan een plezier zijn voor jou, en het milieu…

Jouw orgasmes worden groener

De luchtdruk technologie stimuleert je clitoris zonder aanraking. Zachte zuigende sensaties brengen je naar een nieuw soort orgasme, niet te vergelijken met wat je eerder ervaren hebt, nu op een milieubewuste manier.

Biologisch afbreekbaar materiaal

De Premium eco is gemaakt van Biolene, een uniek volledig afbreekbaar materiaal dat als alternatief dient voor abs plastic. Zo kan je afscheid nemen van je premium zonder afval te produceren.

Vervangen, Recycleren, opnieuw opladen

Recyclen wordt heel makkelijk, want de Premium Eco kan helemaal in losse onderdelen uit elkaar worden gehaald. Hij heeft een vervangbare, oplaadbare batterij, zodat je speeltje blijft presteren zolang je dat wil.

Geef een reactie