Sekstips

Je eerste keer anale seks – tips voor een veilige en opwindende ervaring

Je eerste keer anale seks. Waarschijnlijk heb je het er met je partner al over gehad.

Sommige vinden het bijzonder opwindend, anderen vinden het maar niks. Hieronder geven je we enkele belangrijke tips en bemerkingen voor veilige en hygiënische anale seks.

Waarom aan anale seks doen?

De reden is simpelweg dat anale seks iets is waar vele mensen toch nieuwsgierig naar zijn. Dat anale seks opwindend kan zijn heeft niks te maken met seksuele geaardheid, maar gewoon met het feit dat de anus een erogene zone is.

Opwindend voor vrouwen en mannen

De anus telt veel zenuwuiteinden die genot verschaffen. Anale seks kan dus lekker zijn als je het op de juiste wijze doet. Bij mannen komt er nog bovenop dat ze de met de juiste anaal vibrator de prostaat kunnen stimuleren. Dus twee keer plezier.

Een ervaring die meer intimiteit brengt

Bijna de helft van alle koppels integreert anale stimulatie op één of andere manier in hun seksuele spel. Het is een ervaring die je samen kan delen. Bij koppels die anale seks lekker vinden voegt het opwinding en intimiteit aan hun relatie toe

Het kan je een intens orgasme bezorgen

Sommigen hebben extra stimulatie nodig om te kunnen klaarkomen. Anale stimulatie kan net dat laatste zetje zijn wat je nodig hebt voor dat intens orgasme. Tip: trek net vlak voor je het hoogtepunt bereikt de anaal stimulator langzaam uit de anus. Extra opwinding verzekerd!

Onze tips voor leuke (eerste keer) anale seks

Tip 1 : Win aan zelfvertrouwen

Het is belangrijk dat je ontspannen bent en je prettig voelt, zowel geestelijk als lichamelijk. Soms is een paar keer diep ademhalen al voldoende of misschien neem je liever eerst een warm bad. Een glaasje wijn en veel anaal glijmiddel kunnen ook wonderen verrichten. Neem je tijd en wees geduldig. In het begin kan het misschien wat moeilijk gaan, maar eens je een kleine butt plug of een vinger in de anus hebt gekregen win je aan zelfvertrouwen om een stap verder (groter) te gaan.

Tip 2 : bereid de anus voor door zachte stimulatie

Stimuleer de anale kringspier alvorens je begint aan penetratie door zijn of haar of kontgaatje te strelen. Daarna kan je als plagend een klein beetje, zachtjes met je vingertopje naar binnen gaan. Langzaam opbouwen en vertrouwd raken met anale stimulatie is het geheim voor pijnloze en leuke anale seks.

Tip 3: Gebruik heel veel glijmiddel

Glijmiddel op basis van Siliconen

De anus produceert geen vocht zoals de vagina, zodoende moet je bij het kontneuken, of met een mooier woord gezegd, anale penetratie, het glijmiddel rijkelijk aanbrengen. Op je kontspeeltje, op de penis, op de anus en als het kan ook wat in de anus. Een glijmiddel op basis van siliconen heeft meer glij-vermogen en droogt niet uit.

Glijmiddel op basis van water

Bij het gebruik van seksspeeltjes zoals een anale plug gebruik je toch beter glijmiddel op waterbasis. Waarom? Omdat glijmiddel op basis van siliconen het materiaal kan aantasten. Oplossing, een glijmiddel op waterbasis, speciaal voor anale penetratie.

Tip 4 : Wees gezond was je kont

Wil je graag vooraf eerst je anus proper maken, doe dit dan onder de douche. Ga met je vinger in je anus en spoel je daarna af. Doe dit alle dagen, zo blijft je kont gezond. Voor een diepere reiniging gebruik je best een anaal douche. Dit is een rubberen peer die je kan vullen met een vloeistof en achteraf leegspuiten in je anus om zo alles lekker proper te maken. Meer info hierover: anaal douche.

Lees ook:

Geef een reactie