Sextoys tips

Fleshlight To Go de compacte masturbator

Deze nieuwe compacte Fleshlight To Go masturbator, een seksspeeltje voor mannen van topkwaliteit, superhandig voor op vakantie of voor onderweg.

Met de Fleshlight  to go voor mannen kan je genieten, waar je ook bent, dankzij het lichte en compacte ontwerp. Deze GO versie is een gecomprimeerde, kleinere versie van de oorspronkelijke best verkopende Pink Lady Fleshlight, waardoor het de perfecte reisgenoot is. De Fleshlight Go is makkelijk te gebruiken met slechts één hand.

Echt aanvoelende kunstvagina

De fleshlight omsluit de penis, en voelt aan als een echte vagina. Het uitneembare lustkanaal is omgeven door een aantrekkelijke en sterke behuizing, die eruit ziet als een doodgewone zaklamp. De Fleshlight is makkelijk hanteerbaar en schoon te maken, ontworpen om discreet op te bergen en onverslijtbaar.

Verkrijgbaar in twee versies: huidkleur, de Fleshlight To Go Surge en de transparante versie, De Fleshlight To Go Torque

Jouw Fleshlight voor onderweg of op reis, nu bij L’Extase. Online en in de winkels.

Tip voor haar: Hij gaat op zakenreis of maakt een trip onder vrienden? Stop een To Go Fleslight in zijn bagage en stuur een pikante foto van jezelf door. Hij zal er dankbaar gebruik van maken!

Over Fleshlight

De Fleshlight maturbators behoren tot de best verkopende masturbatiespeeltjes voor mannen.
Miljoenen mannen over de hele wereld genieten van de gepatenteerde textuur van Fleshlight. De vagina of anus is gemaakt van real feel super skin materiaal waardoor sommigen beweren dat het zelfs beter aanvoelt dan het echte werk. De Fleshlight verpakking is ontworpen in de vorm van een zaklamp.

Overzicht van de verschillende Fleshlight Masturbators en kunstvagina's

De Fleshlight Girls

Deze kunstvagina’s zijn volledig gemaakt naar de anatomie van populaire pornosterren zoals Riley Steele, Stoya, Angela White, Asa Akira, Tori Black en Nina Hartley. Je voelt dus echt aan hoe het is om hun kutje te neuken.

De Fleshlight Stamina

Bedoeling van deze Fleshlight is dat je je orgasme traint en op die manier het klaar komen onder controle leert houden. Je verhoogt hierdoor je seksuele prestaties zonder pilletjes of drankjes

De Pink Lady Fleshlight

De Pink Lady Fleshlight is zo’n beetje het basic model van Fleshlight. Hij is gemaakt van hoogwaardig gepatenteerd materiaal, Real Feel Super Skin, en heeft sterke kenmerken van echte huid, waardoor het kutje zeer natuurgetrouw aanvoelt.

Fleshlight voordeel sets

De Stamina training value pack is de volledige Fleshlight ervaring. Alles wat je nodig hebt om van je Fleshlight te genieten en deze te verzorgen in één voordelig pakket.

Fleshlight Quickshot

De Fleshlight Quickshot masturbator met open uiteinde, voor mannen die er niet van houden hun masturbator te reinigen. De Quickshot bestaat in twee versies: De Vantage, transparant en de Boost, zilverkleurig.

Geef een reactie