Showing 1–12 of 18 results, including child brands

Wat is er bijzonder aan de seksspeeltjes van het merk Womanizer?

In tegenstelling tot klassieke stimulators gebruikt de womanizer een techniek die de clitoris lijkt op te zuigen en tegelijkertijd, op een zachte manier pulsaties – een soort drukgolven – uitzend waardoor je niet anders kan dan klaarkomen. En dit allemaal zonder aanraking van je clitoris.

Waarom een Womanizer gebruiken?

Womanizer bekend om hun unieke en gepatenteerde Pleasure Air Technology, die gebruik maakt van luchtdruk om gerichte stimulatie te bieden aan de clitoris zonder direct contact. Deze technologie kan voor sommige mensen heel plezierig zijn en een andere sensatie bieden dan traditionele vibrators.

Daarnaast biedt Womanizer een breed scala aan modellen en ontwerpen, waaronder compacte en discreet reisvriendelijke opties, evenals luxe en geavanceerde modellen met extra functies zoals bluetooth-connectiviteit en meerdere intensiteitsniveaus.

Bovendien is Womanizer een betrouwbaar en gerenommeerd merk in de seksuele wellness-industrie, en staan hun producten bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Ten slotte kan het gebruik van een seksspeeltje zoals die van Womanizer helpen om het seksuele genot te verhogen en orgasmes te intensiveren, zowel voor individueel gebruik als voor gebruik tijdens seksuele activiteiten met een partner.

Welke zijn de populairste modellen van het merk womanizer?

Womanizer Premium: Dit is het vlaggenschipmodel van Womanizer en biedt geavanceerde functies zoals Smart Silence-technologie, een Autopilot-functie en een XL-knop voor eenvoudige bediening.

Womanizer Liberty: Dit is een compact en draagbaar model dat ideaal is voor op reis. Het heeft een slank ontwerp en wordt geleverd met een handige opbergtas.

Womanizer Duo: Dit model combineert de Pleasure Air Technology van Womanizer met een interne vibrator voor dual-stimulatie.

Womanizer Classic: Dit is een van de originele modellen van Womanizer en biedt eenvoudige bediening en zeven verschillende intensiteitsniveaus.

Womanizer Starlet: Dit is een instapmodel van Womanizer dat een betaalbare optie biedt voor mensen die de Pleasure Air Technology willen uitproberen.

Womanizer, voor vrouwen die moeilijk klaar komen

Sexual welness ten top. De Womanizer is het eerste seksspeeltje wereldwijd dat deze innovatieve manier van stimuleren gebruikt. Alle recensies van bloggers en lifestylemagazines zijn unaniem. Dit seksspeeltje is een revolutie in het vrouwelijk genot, 98% van de vrouwen komt klaar, ook diegene die moeilijk tot een orgasme komen.

Womanizer bij L’eXtase.

Bij L’eXtase hebben alle Womanizer seksspeeltjes op voorraad. Kom ze ontdekken in onze winkels of kijk online op lextase.be