Showing all 9 results, including child brands

Wat is er bijzonder aan de sextoys van het merk Satisfyer?

Satisfyer is een populair merk dat bekend staat om zijn budgetvriendelijke en unieke seksspeeltjes. Wat Satisfyer onderscheidt van andere merken zijn hun luchtdrukstimulators, die vaak worden aangeduid als “clitorisstimulators” of “clitorale zuigers”.

Deze speeltjes maken gebruik van pulserende luchtdruktechnologie om gerichte stimulatie van de clitoris te bieden. Je herkent de Satisfyer speeltjes aan hun vrolijke kleurencombinaties, unieke designs en speelse uitstraling.

Als je op zoek bent naar een populair merk dat bij iedereen in het budget past, dan is Satifyer een veelgemaakte keuze door onze klanten.

Kenmerken die de sextoys van Satisfyer bijzonder maken

Luchtdruktechnologie

Satisfyer-speeltjes creëren pulserende luchtdrukgolven die gericht zijn op de clitoris. In plaats van directe trillingen, bieden ze een zuigende en pulserende sensatie die als uniek en intens wordt ervaren.

Verschillende intensiteitsniveaus

De meeste Satisfyer-modellen hebben verschillende intensiteitsniveaus, zodat gebruikers de stimulatie naar hun voorkeur kunnen aanpassen. Van zachte, subtiele sensaties tot krachtigere pulsaties, er is een breed scala aan opties om uit te kiezen.

Waterdicht ontwerp

Veel Satisfyer-speeltjes zijn waterdicht, wat betekent dat ze veilig kunnen worden gebruikt onder de douche of in bad. Dit opent de deur naar nieuwe sensaties en geeft gebruikers de vrijheid om hun speeltje overal mee naartoe te nemen.

Oplaadbaar

De meeste Satisfyer-modellen zijn oplaadbaar via USB. Dit elimineert de noodzaak van batterijen en zorgt ervoor dat de speeltjes altijd klaar zijn voor gebruik.

Bediening met App

Satisfyer heeft enkele modellen – zoals de Satisfyer Pro 2 Next Generation – die kunnen worden bediend met behulp van een bijbehorende mobiele app. Deze modellen maken gebruik van draadloze connectiviteit, meestal via Bluetooth, om verbinding te maken met de app op je smartphone. Het is belangrijk op te merken dat niet alle Satisfyer-speeltjes met een app kunnen worden bediend.

Budgetvriendelijk

In tegenstelling tot andere merken met dezelfde eigenschappen is Satisfyer goedkoper en daarom ook toegankelijk voor beginners of mensen die een eerste seksspeeltje willen aanschaffen.

Waarom een sextoy van Satisfyer kopen?

Ze hebben een breed scala aan modellen zoals luchtdruk stimulators, maar ook vibrators met warmte functies, masturbators met warmtefunctie en verschillende anaal speeltjes en koppel toys. Ze variëren van compacte reisvriendelijke speeltjes tot luxueuze modellen met extra functies. Er zijn ook specifieke modellen die gericht zijn op verschillende delen van het lichaam, zoals de G-spot of tepels, anus of penis.

Welke zijn de populairste modellen van het merk Satisfyer?

Satisfyer Pro 2: Dit is één van de bestverkochte modellen van Satisfyer. Het heeft een slank ontwerp, biedt diepe pulserende luchtdrukstimulatie en heeft verschillende intensiteitsniveaus.

Satisfyer Penguin: Dit model heeft een schattig, compact ontwerp in de vorm van een pinguïn. Het is klein, handzaam en discreet. Het biedt ook luchtdrukstimulatie en heeft meerdere intensiteitsniveaus.

Satisfyer Orca: Is de verbeterde versie van de Penguin met een zachte siliconen zuigmond en bovenop de luchtdruk stimulatie een extra vibratie functie.

Masturbator Satisfyer Men Heat Vibration: De Satisfyer Men Heat Vibration is een seksspeeltje voor mannen dat is ontworpen om de sensaties van orale seks na te bootsen. Deze masturbator heeft een zachte siliconen binnenkant en een verwarmingsfunctie die de temperatuur tot 40 graden Celsius kan verhogen om zo de doorbloeding in de penis te verhogen.

Satisfyer Pro Plus Vibration: Dit model combineert luchtdrukstimulatie met vibraties. Naast de luchtdrukfunctie heeft het ook een ingebouwde vibratiemotor voor extra stimulatie. Het heeft verschillende vibratie- en luchtdrukinstellingen.

Waarom een Satisfyer seksspeeltjes bij L’eXtase kopen?

Bij L’eXtase hebben we alle Satisfyer sextoys op voorraad. Wij verkopen het merk Satisfyer gedurende vele jaren en mogen ons daarom terecht expert noemen wat betreft dit merk. Kom Satisfyer snel ontdekken in onze winkels of kijk online op lextase.be.