Sextoys tips

Anaal Douche gebruiken beginnersgids

Waarom een anaal douche gebruiken?

Gebruik de anaal douche, klysma, of intiem douche eveneens om je anus lekker proper te maken ter voorbereiding op anale seks.

Bovendien kan je van een anaal douche geil en opgewonden geraken omdat je dat lekker gevuld gevoel krijgt.

De klysma ziet er meestal uit als een knijpfles, een rubberen peer die je kan vullen met een vloeistof en achteraf kan leegspuiten Het meest gebruikelijke en ook het gemakkelijkste is om een “kleine” spoeling te doen. Hierbij wordt alleen het eerste gedeelte van de darmen gereinigd, daardoor zijn er weinig gevolgen voor de darmflora en kan dit bijgevolg regelmatig en op een eenvoudige manier worden gedaan.

Zo gebruik je de anaal douche

Vul de intiem douche met lauw water, breng het het opzetstuk in je anus (ga gehurkt zitten) en spuit langzaam het lauwe water dat in de knijpfles zit in je anus. Daardoor worden de aanwezige afvalstoffen losgeweekt van de darmwand. Tussen de vijf en de twintig minuten later voel je aandrang om naar het toilet te gaan en komt het water met afvalstoffen naar buiten. Achteraf nog even onder de douche,en je bent klaar voor lekkere anale seks. Neem voor dit alles rustig de tijd, zodat je relaxed en in de stemming bent.

Sexy Shower

Zo een kleine spoeling, waarbij je maar enkele centimeters diep vloeistof in de anus spuit, kan iedereen doen. Met een eenvoudige anale douche, sexy shower of ballon douche.

Je kan een anaal douche prettig en opwindend maken wanneer je dit integreert in je voorspel of in een rollenspel van patiënt en verpleegster of verpleger. Gebruik een glijmiddel om alles lekker naar binnen te schuiven.

Een grote spoeling vereist wat meer handigheid en medische kennis. In de medische wereld worden klysma’s gegeven als er sprake is van verstopping of voordat er een medische ingreep zoals bv. een operatie plaatsvindt, waarbij de darmen rustig en dus leeg moeten zijn.

De klysma of anaal douche kan het beste worden gebruikt onder douche of in het toilet. Gebruik alleen lauw water (max 37 graden) en gebruik geen toevoegingen zoals olie of zeep.

Geef een reactie