Showing 1–12 of 55 results, including child brands

Wat is er bijzonder aan de sextoys van Pipedream?

Pipedream Products is een Amerikaans merk van seksspeeltjes en erotische producten dat al meer dan 40 jaar bestaat en bekend staat om zijn innovatieve en betaalbare producten. Hier zijn enkele kenmerken die Pipedreams bijzonder maken:

Veelzijdig breed assortiment

Pipedreams heeft een enorm assortiment van verschillende soorten seksspeeltjes en erotische producten, waaronder vibrators, dildo’s, masturbators, buttplugs, bondage gear, lingerie en nog veel meer.

Innovatief

Pipedreams is altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om de nieuwste technologie en materialen toe te passen in hun producten. Ze hebben bijvoorbeeld seksspeeltjes die werken met virtual reality en seksspeeltjes die kunnen worden bediend met een app.

Voor elk budget

Pipedreams heeft een reputatie voor het bieden van betaalbare seksspeeltjes van hoge kwaliteit. Hierdoor zijn hun producten toegankelijk voor een breed publiek.

Kwaliteit

Ondanks hun betaalbare prijzen, compromitteert Pipedreams niet op de kwaliteit van hun producten. Ze gebruiken materialen van hoge kwaliteit zoals siliconen en TPE en hun producten worden uitvoerig getest om te zorgen voor veiligheid en functionaliteit.

Welk collecties omvat het merk Pipedreams?

Dildo’s en vibrators

Pipedream heeft een uitgebreide collectie dildo’s en vibrators in verschillende maten, vormen en materialen.

Masturbators

Ze bieden een verscheidenheid aan masturbators voor mannen, zoals kunstvagina’s en kunstmondjes, ontworpen om plezier en stimulatie te bieden tijdens het masturberen.

Anaalspeeltjes

Pipedream heeft een assortiment anaalspeeltjes, waaronder anaalpluggen, anaalkralen en anale vibrators, voor zowel beginners als ervaren gebruikers.

Bondage en BDSM-producten

Ze bieden een selectie van producten voor bondage en BDSM-spel, zoals handboeien, enkelboeien, zweepjes, maskers en andere accessoires.

Lingerie en kostuums

Pipedream produceert ook erotische lingerie, waaronder bh’s, slipjes, jarretelgordels en kostuums voor rollenspel.

Erotische spelletjes en accessoires

Ze hebben een assortiment erotische spelletjes, dobbelstenen, erotische dobbelstenen, massageoliën en andere accessoires om het seksuele plezier te vergroten.

Waarom Pipedream seksspeeltjes bij L’eXtase kopen?

Bij L’eXtase hebben we veel sextoys van het merk Pipedream op voorraad. Wij verkopen het merk Pipedreaam reeds meer dan 20 jaar en mogen ons daarom terecht expert noemen wat betreft dit merk. Kom Pipedream snel ontdekken in onze winkels of kijk online op lextase.be