Showing 1–12 of 25 results, including child brands

Ontdek de bijzondere kenmerken van Fun Factory sextoys en vibrators!

Fun Factory is een gerenommeerd merk in de sextoy-industrie en staat bekend om zijn unieke kenmerken en innovatieve ontwerpen. Er zijn verschillende redenen waarom Fun Factory sextoys en vibrators bijzonder zijn:

Kwaliteit en vakmanschap

Fun Factory staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten. Ze worden vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken. Het merk streeft naar duurzaamheid en duurzaam gebruik, wat resulteert in producten die lang meegaan.

Innovatief ontwerp

Fun Factory is altijd op zoek naar vernieuwing en creativiteit in zijn ontwerpen. Ze streven naar een combinatie van functionaliteit, ergonomie en esthetiek. Dit heeft geleid tot unieke vormen, texturen en functies in hun sextoys en vibrators.

Krachtige vibraties

Fun Factory staat bekend om zijn krachtige motoren die diepe, intense vibraties leveren. Dit zorgt voor een betere stimulatie en plezier tijdens gebruik.

Veelzijdige sextoys en vibrators

Het merk biedt een breed scala aan sextoys en vibrators, waaronder clitorisstimulators, G-spot vibrators, dildo’s, anaal toys en meer. Ze begrijpen dat iedereen verschillende voorkeuren heeft, en ze streven ernaar om producten te bieden die aan verschillende behoeften voldoen.

Gebruiksvriendelijkheid

Fun Factory hecht veel belang aan de gebruiksvriendelijkheid van hun producten. Ze ontwerpen intuïtieve bedieningsknoppen en functies die gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken zijn, zelfs voor beginners.

Veiligheid en gezondheid

Fun Factory gebruikt hoogwaardige, lichaamsveilige materialen zoals siliconen die vrij zijn van schadelijke stoffen zoals ftalaten. Ze voldoen aan strikte normen en richtlijnen om ervoor te zorgen dat hun producten veilig zijn voor het menselijk lichaam.

Ontdek zelf de bijzondere eigenschappen van Fun Factory sextoys  en vibrators en verrijk je intieme ervaring!

Welke zijn de populairste modellen van het merk Fun Factory?

Fun Factory heeft een breed assortiment aan populaire modellen die geliefd zijn bij gebruikers over de hele wereld. Hier zijn enkele van de meest populaire modellen van Fun Factory:

Fun Factory Stronic: Dit model is een krachtige pulsator met een uniek stotend mechanisme dat stimulatie biedt zonder vibraties. Het heeft een ergonomisch gebogen vorm en stimuleert zowel de G-spot als de clitoris.

Fun Factory Tiger G5: De Tiger G5 is een G-spot vibrator met een gestructureerde schacht en krachtige vibraties. Het is ontworpen om gerichte stimulatie te bieden en is geliefd om zijn veelzijdigheid en ergonomische handgreep.

Fun Factory Volta: De Volta is een clitorisstimulator met twee flexibele vleugels die zorgen voor een unieke fladderende stimulatie. Het beschikt over diepe, krachtige vibraties en is ideaal voor gerichte externe stimulatie.

Fun Factory SHARE LITE: De SHARE LITE is een dubbele dildo die gedragen wordt tijdens het vrijen. Het heeft een ergonomische vorm en biedt stimulatie voor beide partners. Het is ook bekend om zijn stabiele pasvorm.

Fun Factory Big Boss G5: Deze vibrator is ontworpen om een realistische ervaring te bieden met zijn grote formaat en aderachtige textuur. Het heeft een krachtige motor en is geschikt voor zowel interne als externe stimulatie.

Fun Factory Miss Bi: Deze dual-action vibrator combineert interne stimulatie van de G-spot met externe clitorisstimulatie. Het heeft een flexibele en gebogen vorm voor optimaal comfort en plezier.

Fun Factory Manta: De Manta is een flexibele en veelzijdige vibrator die ontworpen is voor zowel solo-gebruik als koppels.

Het heeft een slanke, ergonomische vorm met twee vleugelachtige armen die kunnen worden samengedrukt voor een stevigere grip of juist uit elkaar kunnen worden gehouden voor bredere stimulatie.

De Manta kan gebruikt worden bijvoorbeeld als een stroker voor de penis of als stimulator voor de clitoris en tepel

Fun Factory Bootie: De Bootie is een populaire anaalplug die zowel geschikt is voor beginners als ervaren gebruikers. Het heeft een taps toelopende vorm en een flexibele basis voor comfortabel dragen.

Waarom een Fun Factory sextoy of vibrator bij L’eXtase kopen?

Bij L’eXtase hebben we alle Fun Factory sextoys en vibrators op voorraad. Wij verkopen het merk Fun Factor reeds vele jaren en mogen ons daarom terecht expert noemen wat betreft dit merk. Kom Fun Factory snel ontdekken in onze winkels of kijk online op lextase.be