Resultaten 1 - 17 van 17

Vibrerende Penisringen

De vibrerende penisring, een bijzonder veelzijdig seksspeeltje voor beide partners

De vibrerende penisring ook wel vibro ring of vibrerende cockring genoemd zorgt voor stevigere erecties en trillingen doorheen zijn schacht, ballen en eikel. Bij haar zorgen de vibratie en de noppen voor extra stimulatie op haar reeds gevoelige lustknopje, waardoor klaarkomen een stuk makkelijker wordt. Je kan er beide tijdens het seksen lekker van genieten.

Vibrerende penisringen zijn vervaardigd van flexibele rekbare materialen zoals siliconen, en passen dus over de meeste penissen. Ze beschikken over een uitsteekseltje, of een reliëf in de vorm van noppen of ribbels, soms in de vorm van een konijntje of dolfijntje. Dit zorgt - bij elke stoot van zijn reeds gezwollen mannelijkheid - voor extra stimulatie op haar clitoris. Tip: gebruik hierbij een verwarmend glijmiddel voor nog meer stimulerend gevoel.

Welke vibrerende penisring kopen?

Ga je een vibrerende penis ring kopen? Laat je bij de aankoop niet altijd leiden door de prijs, maar kijk ook naar de kwaliteit. Vibro ringen bestaan in alle prijscategorieën: Goedkopere versies werken meestal op aaa batterijen of de kleinere knopcell batterijen, terwijl de duurdere exemplaren oplaadbaar zijn, en dus ook krachtiger trillen. De optie waterproof en met afstandsbediening of zelfs bestuurbaar met de smartphone door middel van een App is enkel voor de allerbeste merken weggelegd. Lextase heeft het hele gamma, van luxueus tot budget vriendelijk, ter beschikking. In onze winkels of online.