Resultaten 1 - 18 van 97
Pagina 1 van 6

Anale Sextoys

Een anaal toy kopen kan een verrijking zijn voor je intieme spel

Ben je van plan om een anale sextoy te kopen? Dan ben je zeker niet de enige die hierin interesse heeft. Meer dan de helft van alle koppels experimenteert met anale stimulatie, en integreert een anaal speeltje oftewel een anaal toy in hun intieme spel. Waarom? Het is een ervaring die je samen kan delen, die zorgt voor verrijking van je seksleven. Bij koppels die anale seks lekker vinden voegt het opwinding en intimiteit aan hun relatie toe. Sommigen hebben die anale stimulatie nodig, als laatste zetje om klaar te komen of voor een intenser orgasme.

In deze rubriek presenteren we onze anale speeltjes zoals butt plugs, anale plugs, anaal douches, anaal vibrators, anaal dildo's en anale glijmiddelen op waterbasis of siliconenbasis, zowel voor de ervaren toy gebruiker, als voor de eersteling die een klein anaal speeltje wil uitproberen. Alle seksspeeltjes voor anaal gebruik hebben een bredere basis of een ankertje onderaan, dit om te vermijden dat je speeltje naar binnen gezogen wordt.

Lextase heeft een groot assortiment anale seksspeeltjes, zowel in de online shop als in onze winkels. In onze Tips & adviezen rubriek vind je nog meer praktische informatie voor prettig en veilig gebruik van anale sextoys. De eerste keer anale seks? Lees dan zeker ook deze handige tips.

Pagina 1 van 6