0

Lextase Kortenberg, onze vrouwvriendelijke sexshop heeft alles in huis om het seksplezier in jouw slaapkamer op te drijven. Onze winkel op de Leuvensesteenweg 301 is goed bereikbaar en centraal gelegen tussen Brussel en Leuven, mét parking voor de deur.

Het is aangename moderne open winkel waar iedereen durft binnen komen, met een up-to-date assortiment kwalitatieve sextoys en bondage artikelen. Onze erotische lingerie kan je ter plaatse passen. Voor grote maten sexy lingerie kan je hier eveneens terecht.

Adres
Leuvensesteenweg 301,  3070 Kortenberg - Tel 02 253 79 21

Openingsuren

Alle dagen 12:00 - 19:30 

Zon-en feestdagen gesloten

Bereikbaarheid
Met de wagen, fiets of openbaar vervoer

Parking
Leuvensesteenweg


Ben je meer op je gemak als je geholpen wordt door een vrouw?

Bezoek dan zeker onze L'extase winkel in Kortenberg. In deze vrouwvriendelijke seksshop worden de collectie, service en inrichting uitsluitend door vrouwen verzorgd. Je kan er in ontspannen sfeer winkelen, lingerie passen, en vrijblijvend advies vragen. Kom er gerust eens rondneuzen: onze immer sympathieke medewerksters Caroline en Nadine beschikken over een uitstekende productkennis. Ze geven je graag een woordje uitleg. Welkom bij Lextase Kortenberg!

Enkele Reacties van onze klanten

Hier durf ik ten minste alleen binnen komen vertelt een vrouwelijke klant ons aan de kassa. Ze staat op punt haar eerste vibrator ooit aan te kopen. Ik was al lang van plan dit te doen getuigt ze, maar in die shops met gesloten vitrines durf ik niet binnen gaan. Hier voel ik mij tenminste op mijn gemak. Ik kan de lingerie passen en krijg uitleg over de vibrator die ik wil kopen. Twee andere vrouwen die samen al giechelend zijn binnengekomen vertellen ons meteen hoe mooi ze de winkel vinden. Als ik geld genoeg had kocht ik de hele winkel leeg, verklapt één van de vrouwen onze medewerkster. Hier kunnen wij uiteraard niets tegen inbrengen.

Lextase Kortenberg, erotisch winkelplezier

Bezoek onze luxe sexwinkel in Kortenberg en kom er inspiratie opdoen voor je seksleven. kies er uit een aanbod intieme lifestyle artikelen.

Grotere lingerie maten voor sexy rondingen

Ook vrouwen die niet over de ideale lingerie maat beschikken, kunnen voor grotere lingerie maten zoals 2xl en 3xl in onze L'extase winkel te Kortenberg terecht. Van open kruis slips en uitdagende open cup bh's tot jarretellen en jarretellensets, body's, stay up nylons, babydolls en negligés.

Online Winkelen: Afhalen in Kortenberg of laten leveren?

Neem vanuit je luie zetel een kijkje op onze onlineshop en neus rond in onze collectie. Bestel je online? Dan haal je op afgesproken datum je artikel af in onze erotic shop te Kortenberg of in één van de andere lextase winkels. Of je laat het thuis leveren in een discrete verpakking: bij aankopen vanaf 75 euro is dit zelfs gratis.