Resultaten 1 - 18 van 65
Pagina 1 van 4

Clitoris Stimulators

Pagina 1 van 4

Een clitoris vibrator gebruiken

Een clitoris vibrator gebruik om je om je clitoris te stimuleren. Als je alleen ben of samen met een partner. Vrouwen kopen deze kleine speeltjes omdat ze handig zijn bij het masturberen. Je kan er eveneens je tepels of andere erogene zones mee prikkelen. Plaag jezelf door het clitoris speeltje langere tijd rond de clitoris te bewegen, zodat je steeds meer opgewonden raakt. Ook tijdens een stoeipartij met je partner is een clitoris sexspeeltje handig, want veel vrouwen hebben tijdens het seksen die extra stimulatie van de clitoris nodig om klaar te kunnen komen.

Welke Clitoris vibrator kopen?

De meeste clitoris vibrators, ook wel clitoris stimulator genoemd, zijn klein, elegant en compact. De hoger geprijsde modellen zoals de Siri 2 van LELO, de Je Joue Mimi, en de Touch en Wish van We-Vibe zijn oplaadbaar, krachtig, stil en waterproof zodat je er ook in bad of onder de douche mee kan stoeien. De Corallino, goedkoper maar van prima kwaliteit, is een goed alternatief.

De veel verkochte Wand vibrator, ook wel massage staaf genoemd, heeft een grote ronde kop die bijzonder hard trilt. Van oorsprong een massage apparaat voor rug schouders, heeft sinds de serie  'Sex and the City' meer bekendheid gekregen. De stevig trillende flexibele top is zeer geschikt om de clitoris direct of indirect te stimuleren.

Dankzij de krachtige vibraties kunnen ook vrouwen die moeilijk klaar komen in geen tijd makkelijk tot een orgasme komen. Veel van deze modellen hebben een lange handgreep en kan je gewoon op het stopcontact aansluiten. Duurdere modellen zoals Le Wand en de De LELO Smartwand zijn oplaadbaar. Door zijn zeer goede prijs/kwaliteit verhouding is De Palm power voor het ogenblik een van de best verkopende clitoris wand vibrators.  De verschillende clitoris vibrators hebben we bij Lextase, zowel online als in onze winkels.

De Womanizer clitoris vibrator

Verwen jezelf met een lekker orgasme dankzij de nieuwste generatie clitoris speeltjes die met pulserende luchtdruk golven stimuleren, zoals bijvoorbeeld de Womanizer clitoris vibrators: Deze wordt op de clitoris gezet en zuigt deze lichtjes op, zonder verdere aanrakingen stuurt hij op een zachte manier drukgolven door de clitoris waardoor je niet anders kan dan klaarkomen. 98% van de vrouwen die de Womanizer gebruikt komt heftig klaar, soms zelfs meerdere keren na mekaar. Hier lees je meer over de womanizer clitoris vibrator.