Resultaten 1 - 18 van 119
Pagina 1 van 7

Vibrators

Pagina 1 van 7

Waarom een vibrator gebruiken?

Overweeg je een vibrator te kopen? Twijfel dan niet, want vrouwen die een vibrator gebruiken hebben een beter seksleven: Verschillende studies tonen het aan, vrouwen die een vibrator integreren in hun seksuele spel komen hiermee makkelijker en intenser tot het hoogtepunt en zijn meer tevreden over hun seksleven. Gebruik hem samen met je partner om uitgebreid te genieten van het seksuele spel, of in je eentje, om lekker en snel klaar te komen. Met een vibrator kan je je lichaam goed verkennen en je seksuele appetijt verhogen. Lees er meer over in onze tips & adviezen rubriek: waarom een vibrator gebruiken.

Welke Vibrator kopen?

Heb je graag stimulatie van je clitoris of gaat je voorkeur naar uit penetratie? Of alles tegelijk? Iedereen is anders, daarom hebben we bij Lextase een heel assortiment aan kwalitatieve vibrators in alle prijscategorieën en alle formaten te koop, vervaardigd uit lichaamsveilige materialen zoals siliconen. Clitoris vibrators en stimulators voor de clit meisjes, G-Spot vibrators om dat mysterieuze plekje te stimuleren, en de Tarzan vibrators, ook wel rabbit vibrators of dubbele vibrators genoemd, die al gevoelige zones gelijktijdig een lekkere verwenbeurt geven, waardoor de meeste vrouwen lekker makkelijk klaar komen.

De rechte staaf vibrators of de klassieke vibrators in penisvorm zijn dan weer geschikt voor diepere penetratie. Wil je het graag wat avontuurlijker? Experimenteer dan gerust met een anaal vibrator. Ben je een vibrator nieuweling? Kijk dan eens bij mijn eerste vibrator of blader door het assortiment mini vibrators. Meer informatie over welke vibrator te kiezen en te kopen vind je in onze tips & adviezen rubriek, of kom langs, wij geven je graag meer uitleg.

Vibrators bij Lextase

Ons aanbod is uitgebreid: voor elke seksuele voorkeur en stemming hebben we een vibrator. Van groot tot de krachtige mini's, van budget tot high end luxe vibrators en dit voor elke intieme zone die je wenst te stimuleren. We bieden je de beste merken aan waaronder Fun Factory, LELO, We-Vibe en Womanizer. Dus dames, twijfel niet langer en maak jezelf én je partner blij. Bestel nu je vibrator online, of koop hem in één van de Lextase winkels.