Furious Rabbit vibrator set


88,80 €
69,90 €

Artikelcode: pak1104

vibratorsetdorcel
furiousrabbit - 33
furiousrabbit - 49
glijmiddelset - 1 (1)
TripleAAA - 13
Beschrijving

Vibrator promo set met de Dorcel Furious Rabbit vibrator met glijmiddel op waterbasis 200ml en 50 ml en vier AAA batterijen

FURIOUS RABBIT VIBRATOR
Razend efficiënt naar een driedubbele climax met de Dorcel Furious Rabbit Va Et Vient G-spot vibrator met clitoris stimulator en roterende lustparels!

De kop combineert 3 rotatiestanden omhoog- en omlaag om voorzichtig maar vastberaden beetje bij beetje op en neer tot uw G-plek door te stoten.

Ontdek daarenboven ook bij uzelf nog meer extase-aspecten door de 7 vibraties van de clitorisstimulator in te schakelen.

Kortom: Ultragenot en glij-sensatie gegarandeerd dankzij deze waterbestendige lichaamsveilige drievoudige stimulatievibrator.

GLIJMIDDEL OP WATERBASIS 200 ML EN 50ML
Dit glijmiddel op waterbasis van Just Glide is van bijzonder goede kwaliteit waardoor het glijvermogen lang behouden blijft. Het is smaak- en kleurloos, geschikt voor gevoelige huid en vervaardigd uit 100% veganistische ingrediënten. Niet vettig, en vrij van olie waardoor je het veilig met alle seksspeeltjes en condooms kan gebruiken. Dit is een uitstekend glijmiddel, geschikt voor alle doeleinden waardoor vingeren, aftrekken, neuken en experimenteren met seksspeeltjes zoveel leuker wordt.

Deze set is enkel Online bestelbaar met verzendmethode "standaard levering Belgie" - Geen extra kortingen op deze set van toepassing.

Afmetingen: Totale lengte: ca 24,5 cm, inbrengdiepte: ca 12 cm, diameter ca 3,6 cm
Materiaal: TPE
Power: Werkt op 4 AAA batterijen
Te gebruiken met glijmiddel op waterbasis

Meer: Dorcel Sextoys

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.