Resultaten 1 - 18 van 94
Pagina 1 van 6

Anale Sextoys

Pagina 1 van 6

Een anaal speeltje voor meer afwisseling

Ben je van plan om een anaal speeltje te kopen? Dan ben je zeker niet de enige die hierin interesse heeft. Meer dan de helft van alle koppels experimenteert met anale stimulatie, en integreert een anaal seksspeeltje oftewel een anaal toy in hun intieme spel. Waarom? Het is een ervaring die je samen kan delen, die zorgt voor verrijking van je seksleven. Bij koppels die anale seks lekker vinden voegt het opwinding en intimiteit aan hun relatie toe. Daarenboven hebben sommigen die anale stimulatie nodig, als laatste zetje om klaar te komen of voor een intenser orgasme.

Verschillende speeltjes voor anaal

In deze categorie presenteren we onze anaal speeltjes zoals butt plugs, anale plugs, anaal douches, anaal vibrators, anaal dildo's en anaal glijmiddel op waterbasis of siliconen basis, zowel voor de ervaren toy gebruiker, als voor de eersteling die een klein anaal speeltje wil uitproberen. Alle seksspeeltjes voor anaal gebruik hebben een bredere basis of een ankertje onderaan, dit om te vermijden dat je speeltje naar binnen gezogen wordt.

Anale sextoys worden zowel door vrouwen als mannen gebruikt: vrouwen genieten van het dubbele penetratie gevoel waardoor de vagina strakker aanvoelt, mannen ervaren een intenser orgasme bij het penetreren van de anus en bij het beroeren van de prostaat.

Daarom is er een variatie aan vormen, met of zonder stimulatie noppen, vervaardigd uit verschillende materialen zoals siliconen, metaal, glas of latex die je keuze zullen bepalen. Heb je het moeilijk hieruit te kiezen, dan is een set met verschillende anaal speeltjes een optie. Omdat de anus geen vocht produceert, en het slijmvlies in de anus te beschermen is het gebruik van een glijmiddel noodzakelijk.

Een anaal toy bij Lextase kopen

Lextase heeft een groot assortiment anale seksspeeltjes, zowel in de online shop als in onze winkels. In onze Tips & adviezen rubriek vind je nog meer praktische informatie voor prettig en veilig gebruik van anale sextoys. Ben je klaar voor je eerste experiment met anale stimulatie? Lees dan ook: eerste keer anale seks