0

Waar ligt de P-spot of prostaatP-Spot of prostaat

Voor de medische wereld is de prostaat een klier ter grootte van een okkernoot die als een ring net onder de blaas en rond de urinebuis ligt. Alleen mannen kunnen genieten van prostaat stimulatie. De prostaat produceert het grootste deel van de zaaduitstorting, namelijk het vocht dat dient als transport en de voeding voor de zaadcellen. Rond de prostaat liggen bloedvaten en zenuwcellen die belangrijk zijn om een erectie te krijgen.

 

Prostaat stimulatie: een intense beleving

De P spot of prostaat voel je wanneer je met je vinger de anus binnengaat en naar voren duwt richting navel. Ongeveer 5 cm naar binnen is een verdikking te voelen ter grootte van een okkernoot. In de seksbeleving van de moderne man wint p spot stimulatie aan populariteit. Wat niet zo verwonderlijk is: De prostaat klier is gevoelig voor stimulatie, wanneer deze wordt gestimuleerd met een dildo of een prostaat vibrator of stimulator zal dit voor extra opwinding zorgen waardoor je bij het masturberen of seksen met een partner nog veel intenser zal klaarkomen. De prostaat is nog gevoeliger wanneer je opgewonden bent. Een prostaat speeltje herken je aan de kromming of de verdikking bovenaan.

Het perineum niet vergeten

Het perineum bij mannen is het gebied tussen het scrotum (balnaad) en anus. Het perineum is een erogene zone. Zo kan een erectie steviger of intenser worden of kunnen mannen die te snel klaar komen het orgasme uit stellen door op het perineum druk uit te oefenen of door deze gevoelige plek te stimuleren. Daarom hebben de meeste prostaat vibrators eveneens een functie om het perineum te stimuleren (zie afbeelding onderaan). Het perineum bij vrouwen is het gebied tussen de vulva en de anus. Bij het voorspel vergeten mannen wel eens om dit plekje wat extra aandacht te geven, onterecht want ook bij vrouwen is dit een opwindende zone.

Prostaat vibrators

De toymakers van Rocks Off en Nexus hebben het masseren van de Prostaat door en het perineum tot hun specialiteit gemaakt. Zij ontwerpen prostaat vibrators en prostaat sexspeeltjes van topkwaliteit, vervaardigd uit medische siliconen die met hun hevige trillingen de prostaat binnenin stimuleren. De vibrators zijn zodanig ontworpen dat je bij penetratie automatisch de prostaat en het perineum aan een geil makende massage onderwerpt.

Welke prostaat vibrator kiezen?

Beginners die op ontdekkingsreis gaan richting Prostaat raden we - door hun kleinere formaat - de Naughty Boy van Rocks-Off, de Duke van Fun Factory of de Billy Boy van het merk Lelo aan. Liefhebbers van een prostaat stimulator met draaiende kop en afstandsbediening vinden hun gading bij het merk Nexus, zoals onder andere de Revo Stealth. Gebruik altijd een glijmiddel bij anale penetratie! Voor een seksspeeltje vervaardigd uit siliconen gebruik je een glijmiddel op waterbasis.

De meeste prostaat vibrators stimuleren gelijktijdig de P-Spot én het Perineum.

Enkele goede prostaat vibrators, eveneens geschikt voor beginners


Naughty Boy van Rocks-OFF

Bestseller

Door zijn slanke formaat geschikt voor beginners

Speciale kromming voor de prostaat

Gelijktijdige stimulatie van het perineum en de prostaat

Waterbestendig en oplaadbaar

Vervaardigd uit huidvriendelijke siliconen

Gebruik hierbij een glijmiddel op waterbasis

10 krachtige persoonlijk regelbare stimulatiegewaarwordingen bieden u totale controle over deze twee lustgevoelige plekken waardoor ieder hoogtepunt veel krachtiger en intenser kan worden beleefd.

Vooral indien aangewend in combinatie met een penismassage kan al gauw het ene hoogtepunt na het andere volgen.


Nexus Revo Stealth

Populair

Draaiende kop voor massage van de prostaat

Gelijktijdige stimulatie van het perineum en de prostaat

Met afstandsbediening

Oplaadbaar via usb

Voor solo gebruik of samen met een partner

De Nexus Revo is een ware revolutie in mannelijk plezier! Nexus heeft de eerste prostaat stimulator gemaakt met een onafhankelijke bewegende kop. Dankzij z'n stille en krachtige werking zal hij je p spot aan een geilmakende massage onderwerpen.

Naast dit heeft de Revo ook een externe perineumstimulator met twee diepe vibratiepatronen en gebolde plezierknobbeltjes. Dit werkt in combinatie met de roterende kop om een dubbele sensatie te creëren.


Billy Boy van LELO

Luxe

All-round anaal vibrator van de hoogste kwaliteit

Zeer krachtige trillingen

Waterbestendig en oplaadbaar

Te gebruiken met een glijmiddel op waterbasis

Voor solo gebruik of samen met een partner

Huidvriendelijke gladde siliconen

De Lelo Billy is een Prostaat vibrator en stimulator voor mannen die wensen een meer energieke inwendige sensatie te verkennen en die willen profiteren van een ergonomisch ontwerp dat perfect bij de mannelijke vorm past. Billy van topfabrikant LELO biedt aanhoudende controle door middel van vijf verschillende stimulatie levels.


Meer: Anaal speeltjes voor mannen

Lees ook:

- Anale sextoys beginnersgids
- Prostaat massage beginnersgids
- Anaal Douche