0

Anale stimulatie laat je intenser klaarkomen. Daarom zijn anale sextoys bijzonder populair en gaan ze in onze winkels en webshop vlotjes over de toonbank. Lextase heeft een uitgebreid assortiment anaal stimulators voor beginners zoals de anaal pluggen oftewel butt pluggen, anaal dildo's, anaal vibrators en anaal glijmiddel. 

Waarom een anale sextoy gebruiken?

Een anaal speeltje is door zijn vormgeving speciaal ontworpen voor vlotte anale penetratie, het zal dus makkelijker gaan om met bijvoorbeeld een kleine anaal plug of een kleine anaal vibrator je anus te penetreren dan met de penis van je partner. Een anaal seksspeeltje bied ook meer stimulatie dan een penis of vinger:

Stimulerende vormgeving Buttplug

Een buttplug oftewel anaal plug heeft een bredere vorm bovenaan (conisch), deze vernauwt bij haar de vagina zodat penetratie intenser aanvoelt. Onrechtstreeks wordt zo haar G-spot gestimuleerd. Bij mannen wordt de prostaat geprikkeld. Het stimuleren van de zenuwuiteinden in de anus bij penetratie is stimulerende bij zowel vrouwen als mannen. 

Intenser klaarkomen met een anaal toy

Veel vrouwen maar ook mannen hebben stimulatie nodig op verschillende gevoelige plekken om te kunnen klaarkomen. Sommige vrouwen kunnen enkel een orgasme hebben door dubbele penetratie, met een penis of dildo in de vagina, en een buttplug in de anus. Ook bij mannen kan anale penetratie voor extra opwinding zorgen, waardoor klaarkomen intenser wordt.

Veiliger in gebruik

Het gebruik van een seksspeeltje speciaal ontworpen voor anaal gebruik is veiliger. Bij penetratie heeft de anus een zuigend effect, daarom zijn deze sextoys voorzien van een verbreding of ankertje onderaan de basis. Lees ook onze negen tips voor veilig en prettig gebruik van aan anaal sextoy.

Extra stimulerend 

Sommige anaal dildo's of vibrators zijn special ontworpen om met noppen, ribbels of bobbels extra te stimuleren. Zoals bijvoorbeeld de roterende parels van B-Vibe rimming plug of de anale B Balls van Fun Factory met een bewegend kogeltje binnenin waardoor je anale zone extra geprikkeld wordt.

Welke anale toy kiezen?

We hebben een divers gamma aan anale sekstoys en stimulators voor zowel vrouwen als mannen, waardoor een keuze maken niet altijd evident is. Ben je een beginner, probeer dan eerst met een kleine butt plug, anaalballtjes of anaalstrings. Start met wat kleins. Als je kontje het aankan kun je later bepalen of je naar een hoger niveau gaat.

Zo zijn er anaal trainer setjes met butt plugs van verschillende afmetingen, voor de beginner tot de wat meer geoefende gebruiker, of complete anaal sets met anaal douche. Een overzicht van al onze anaal toys die geschikt zijn als eerste anaal speeltje.

Een selectie van Tien anaal sekstoys geschikt voor beginners

1. Anal Play Box - Driedelige set met anaal vibro plug, dildo en anaal douche

2. De Dilcious Fullness - een kleine vibrerende plug uit de Vijftig Tinten Grijs collectie

3. Vibrerende plug small - Kleine zachte vibrerende plug met 5 vibratiestanden

4. Intieme anaaldouche - Kleine ballonvormige intiemdouche voor zachte hygiëne

5. Anaal glijmiddel - Glijmiddel op waterbasis geschikt voor anale penetratie

6. Basic buttplug small - Kleine gewone buttplug vervaardigd uit zachte siliconen

7. Something Forbidden - Kleine smalle plug met terugtrekring uit de Vijftig Tinten Grijs collectie

8. B-Vibe Novice - Niet goedkoop, maar een fantastisch anaal speeltje, met afstandbediening

9. Hopper anaal plug - Sympathieke beginners anaal butt plug

10. Backdoor Friend small - Met binnenin een stimulerend balletje

Onze negen tips voor prettig gebruik van anaal sextoys

1. Kijk niet naar de klok
Neem je tijd, zeker voor de eerste keren, als je nog wat moet wennen. Het heeft geen zin aan anale seks te beginnen als het snel moet gaan, of als je gespannen bent.

2. Relax
Leer je ontspannen: de anus telt twee kringspieren. De buitenste controleer je gemakkelijk als het je uitkomt, maar de binnenste niet. Die moet je leren ontspannen en dat vraagt tijd, geduld en oefening. Anale seks betekent niet altijd penetratie met een butt plug of een dildo. Je kan de anus ook gewoon strelen, stimuleren of lichtjes penetreren met een vinger of een kleine vibrator.

3. Hygiëne
Maak je anus proper onder de douche: ga gehurkt zitten, doe wat milde douche gel aan je vinger, steek hem enkele malen voorzichtig in je anus en spoel daarna je anus proper met lauw water. Dit kan je gerust bij elke wasbeurt doen, zo blijft je anus proper en gezond. Voor een diepere reiniging gebruik je een anaal douche. Meer uitleg hierover in onze tips en advies rubriek.

4. Heel veel glijmiddel
Gebruik altijd voldoende glijmiddel. Het gebruik van anale seksspeeltjes zonder glijmiddel is pijnlijk, en dan is de lol er meteen af. Breng een royale hoeveelheid glijmiddel aan op het oppervlak en aan de top van de anale plug. Doe hetzelfde aan en in de anus.

5. Hou het veilig
Wil je veilig vrijen, gebruik dan een condoom. Seksueel overdraagbare aandoeningen kan je immers ook oplopen door anale seks.

6. Niet van de anus naar de vagina
Gebruik je dildo of butt plug voor anale penetratie achteraf niet voor vaginale penetratie. Op die manier kan je infecties oplopen. Doe een condoom rond je kontspeeltje, zo kan je hem achteraf wel vaginaal gebruiken.

7. Klein is ook prettig
Zet je eerste stapjes met een kleine anaal dildo of buttplug. Vind je het plezierig en opwindend, schakel dan langzaam over naar een groter formaat. Het is kwestie van aanvoelen wat je zelf prettig en lekker vind.

8. Intenser klaarkomen
Beweeg of trek vlak voordat je klaarkomt het anaal speeltje uit de anus, dit maakt het orgasme nog intenser.

9. Veilige vormgeving
Gebruik enkel sextoys die speciaal zijn ontworpen voor anale penetratie. Dit omdat de anus bij penetratie je speeltje naar binnen kan zuigen. Om dit te voorkomen hebben alle anale seksspeeltjes onderaan een bredere basis of een ankertje.

Lees ook:
> Eerste keer anale seks
> Waarom een vibrator
> Materialen sekstoys
> Waarom glijmiddel gebruiken
> Anaal douche