0

Onderstaande voorwaarden gelden niet voor aankopen en betalingen in de L'extase winkels, of voor online bestellingen met afhaling én betaling in één van de L'extase winkels.

Als het aangekochte artikel niet naar wens is, kan je op basis van het verzakingsrecht het artikel binnen de 14 dagen na levering onder bepaalde voorwaarden terugzenden naar L'extase, Hendrik Consciencestraat 15, 2800 Mechelen. Of je mag het ook gewoon terugbrengen naar één van de L'extase winkels.

Kleding, lingerieartikelen, seksspeeltjes en rubber kledij kunnen op grond van het verzakingsrecht geretourneerd worden, mits niet gedragen (om begrijpelijke redenen van hygiënische aard) en in ongeschonden staat en ongeopende verpakking.

L'extase betaalt het volledige bedrag (exclusief verzendkosten) aan u terug onder de vorm van een waardecheque of contant.

Indien je de artikelen die je ontvangen hebt langer dan 14 dagen houdt, wordt de koop als definitief beschouwd.

Dvd's en vibrators kunnen niet geretourneerd worden. Uitzondering hierop is als deze voorzien zijn van een veiligheidsverpakking of zegel en mits deze ongeschonden is. Na het openen of wijzigen van de veiligheidsverpakking of zegel die het artikel geheel of gedeeltelijk bedekt, kan de klant niet meer verzaken aan de aankoop.

Na het openen of wijzigen van de veiligheidsverpakking of zegel die het artikel geheel of gedeeltelijk bedekt, kan je niet meer verzaken aan de aankoop.

Retouren worden alleen geaccepteerd indien de verpakking nog in onbeschadigde staat is.

Heb je een defect artikel of heb je vragen, dan kan je altijd terecht in één van de L'extase winkels of via het contactformulier.