0

Seksmeubel Wedge van fabrikant Liberator met een kleine helling

 

De voordelen van het gebruik van een seksmeubel zijn talrijk. Diepere penetraties, avontuurlijke standjes, langer seksen en intensere orgasmes om er nog maar enkele te noemen.

Deze ergonomisch ontworpen kussens van Fabrikant Liberator laten je toe moeilijke seksstandjes en diepere penetraties zonder al te veel moeite uit te voeren, zonder rugpijn of krampen. Deze veelzijdige seksmeubels of sekskussens geven je ondersteuning en zijn zodanig ontworpen dat je lichaam automatisch de juiste comfortabele positie aanneemt, zodat je lekker passioneel kan vrijen of erop los experimenteren zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je knieën, polsen of rug.

De seksmeubels en kussens van Liberator zijn topkwaliteit voor je slaapkamer. Alle sekskussens zijn vacuüm gecompresseerd, zo is de verpakking wel tot 60% kleiner. Dit is vooral handig voor het transport na je aankoop. Eens uitgepakt ontvouwt dit seksmeubel zich tot zijn ware grote. Zowel de opvulling als de hoes zijn vochtbestendig. De hoes kan je er gewoon afnemen en in wasmachine doen. Volg de wasvoorschriften van de fabrikant.

Beschikbaarheid bij L'extase

Dit functionele seksmeubilair voor meer plezier in de slaapkamer vind je niet in het gekende Zweedse meubel-grootwarenhuis met de lekkere gehaktballetjes, maar wel bij L'Extase, de leukste sekswinkels van België. Op voorraad in het filiaal te Mechelen of via de de webshop. Kan op eenvoudig verzoek naar een ander filiaal worden overgebracht. Dit is geheel vrijblijvend. Je kan ter plaatse nog beslissen of je al dan niet tot de aankoop van een Liberator seksmeubel of sekskussen wil overgaan.