0

G5 Vibrators van Fun Factory: De Boss, De Tiger en de Patchy Paul. Groot, Krachtig en Flexibel.

"Der vibrator". De nieuwe 5e generatie vibrators, G5 dus, zijn een groot formaat vibrators met stille diep frequentie trillingen die je voelt over de hele schacht. Ze zijn super flexibel, maar toch stevig genoeg zodat je toch genoeg druk kan uitoefenen op je favoriete plekje. Ben jij een G-Spotter die houdt van vaginale stimulatie en een lekker vol gevoel in je vagina? Of wil je graag experimenteren met het fameuze spuitorgasme

Dan is één van deze G5 vibrators, de Boss, de Patchy Paul of de Tiger wellicht jouw ding. En uiteraard, zoals het een kwaliteitsvibrator beaamt, volledig waterproof en oplaadbaar, in trendy kleuren. De G5 vibrators zijn perfect voor de ietwat meer ervaren sekstoygebruiker of de beginner die er meteen eens goed wil invliegen.

De diep frequentie trillingen die de G5 produceert, bezorgen je het meeste genot, meer nog dan korte snelle trillingen. 6 vibratiesnelheden en 6 verschillende vibratiepatronen heb je in de aanloop naar je orgasme ter beschikking. Dankzij de handige laadindicator kan je zien wanneer je speeltje klaar is voor gebruik, en ook wanneer er moet worden bijgetankt. Een volledige oplaadbeurt duurt ongeveer 8 uur, en je vriend kan mee in bad of onder de douche.


 

De Miss Bi vibrator: dubbel plezier, dubbel genot

Deze Vibrator combineert fenomenale clitoris stimulatie met opwindende directe vibraties op je G-Spot. De twee krachtige apart instelbare motoren zijn je garantie op de climax.

Een kleine dikke schacht met daarop een brede clitorisstimulator die wat wegheeft van een tong. Een wat raar formaat voor een rabbit vibrator, maar na uitvoerig testen bleek dit de ideale vorm aangepast aan de vrouwelijke anatomie. Iedereen is verschillend, ook dit is geen probleem voor de miss Bi. De vibrator is bijzonder flexibel en past zicht aan.

Wanneer de Miss Bi vibrator volledig in je vagina naar binnen gaat, masseert de gekromde tip je G-Spot terwijl de tong je clitoris en schaamlippen stimuleert. De verdikking onderaan de schacht verrijkt je genot door dat lekker gevuld gevoel. Dit is een echt klaar-kom-machientje. Deze vibrator is eveneens geschikt voor anaal gebruik.

De Miss Bi is compact en zeer eenvoudig in gebruik. De vinger-handgreep is ergonomisch en de toetsen zijn makkelijk te bedienden. Alle nieuwe Fun Factory vibrators hebben de handige aan/uit knop (quickstop) en de travel lock voor als je seksspeeltje mee op reis gaat. 6 vibratiesnelheden en 6 verschillende vibratiepatronen heb je in de aanloop naar je orgasme ter beschikking.

Dankzij de handige laadindicator kan je zien wanneer je speeltje klaar is voor gebruik, en ook wanneer er moet worden bijgetankt. Een volledige oplaadbeurt duurt ongeveer 8 uur, en je tweemotorige seksvriendje kan mee in bad of onder de douche.

 


 

Enkele andere bestsellers van Fun Factory

 

De B Balls - de ballen voor extra anaal plezier - voor hem én voor haar

Anale ballen met extra sensatie van gewichtjes die je met elke beweging voelt. De buttplug blijft door de vorm goed op zijn plek als hij is ingebracht. Geniet dan van de innerlijke massage van de B Balls die je stimuleren bij elke beweging die je maakt.

 

De Share Vibe  - Luxe vibrerende strap-on 

Deel je genot met dit luxe, vibrerende strap-on seksspeeltje. Penetreer je partner en geniet zelf van de krachtige vibraties. De vrouw klemt het kortste gedeelte in haar vagina, en met het andere uiteinde penetreert zij de vagina of de anus van haar partner. Strap-on plezier voor beide.

 

De Cobra Libre masturbator voor mannen

Deze mannenmasturbator heeft twee krachtige motoren bezorgen vibraties op het gevoeligste plekje van de penis, de eikel en het frenulum. Dat is daar waar de eikel aan de schacht vastzit. De cobra kan je best vergelijken met hevig vibrerende mond die je eikel een hevig massagebeurt bezorgt.


 

Over Fun Factory

Het Duitse bedrijf Fun Factory is reeds sinds 1996 fabrikant van innovatief en hoogwaardig seksspeelgoed. Zij maken een bonte collectie intieme lifestyle producten in een eigentijds design en trendy kleurtjes die niet zouden misstaan als decoratie op je nachtkastje.

Fun Factory seksspeeltjes koop je bij L'extase

Fun Factory garandeert het gebruik van lichaamsveilige materialen zoals o.a. medische siliconen die geen weekmakers bevatten en hun kwalitatieve eigenschappen reeds bewezen hebben. Kortom, "Kwaliteit Made in Germany". Bij L'extase vind je steeds de bestsellers en de nieuwigheden van dit Duitse topmerk.

 

Lees ook

> De vrouwelijke fontein laten spuiten