0

Levensechte, realistische sekspoppen zullen in de toekomst steeds meer deel uitmaken van het seksleven van mannen. 

Daarom heeft fabrikant Pipedream veel tijd en onderzoek geïnvesteerd in de ontwikkeling van deze ultieme love doll. Bianca, van de Ultimate Fantasy Doll reeks, is gemaakt uit hoogwaardige, echt aanvoelende materialen en sterke skeletstructuur. 

De zachte gelaatstrekken en aandacht voor details brengen deze seksdoll naar een hoger niveau van realisme zodat jij nog meer kan genieten van haar gezelschap.

Deze levensechte pop is uitnodigend, beschikbaar én sexy

Bianca stelt niemand teleur: haar mooie lichtbruine ogen kijken je uitnodigend aan om op ontdekking te gaan naar haar pronte borsten en lekkere kont. Bianca's zacht aanvoelende openingen laten je de seks met haar ervaren op een intense, emotionele en levendigere manier waardoor je makkelijk tot het hoogtepunt zal komen.

Deze schoonheid meet 1 m 63 en weegt ongeveer 38 kg. Door de beweegbare gewrichten kan je ze in verschillende posities zetten zodat je haar kan aanpassen en aan jouw seksuele voorkeur en standje.

Realistische sekspoppen in de nabije toekomst

Omdat steeds meer mannen in de toekomst single zullen zijn, door bijvoorbeeld vergrijzing of het moeilijk kunnen aangaan van een relatie, zal de trend naar ontwikkeling van levensechte sekspoppen zal zich steeds verder zetten, tot seksrobotten met artificiële intelligentie die interactief en Intuïtief op jou emoties en seksuele wensen zullen gaan reageren. De technologie is er al, nadeel is de prijs. Maar zoals alle elektronica gadgets, eens in grotere aantallen vervaardigd,  zal de productieprijs hiervan gaan dalen tot een niveau die de consument als "aanvaardbaar" beschouwd.

Sekspoppen en het milieu

Het milieu aspect wordt een grote uitdaging. Fabrikanten zullen moeten gaan voorzien in een recyclage oplossing, als de pop of seksrobot aan het eind van de gebruikscyclus is gekomen. De fabrikant zou de sekspop zo moeten monteren dat ze door de gebruiker zelf kan worden gedemonteerd, zodat het geheel niet herkenbaar meer is, om ze discreet bij de juiste fractie's van huisvuil te laten recycleren. Misschien wordt hersteller van seksrobotten of love dolls wel een job met toekomstperspectief.