0

Bondage bord

Sinds het verschijnen van de Fifty Shades of Grey trilogie is spelen of experimenteren met bondage setjes meer regel dan uitzondering. Alsof het nooit anders was integreren koppels blinddoeken, zweepjes en andere bondage toys in hun seksuele capriolen.

Voor sommigen zijn eenvoudige soft bondage speeltjes voldoende, anderen hebben de smaak te pakken en willen graag een stapje verder gaan bij het binden en knevelen van hun partner. 

Toegegeven, bondage op hoger niveau, met de juiste touwen en knopen is enkel weggelegd voor de handigen onder ons. Voor alle onhandigen is er nu dit open vouwbare bondage bord waarmee je snel en zonder kennis van zaken je slaapkamer of hobbyruimte omtovert tot een bondage speelkamer.

Deze plank is voorzien van alle ankerlussen en accessoires zodat je enkel met een karabijnhaak de boeien hoeft vast te klikken. Opbergen is al even gemakkelijk: toeplooien, en thats it. 

Het bondage bord is compleet met alle benodigdheden:  één open te klappen bondage bord met ankerlussen, 4 handboeien, 4 enkelboeien, 1 halsband met leiband, 1 blinddoek, 1 mond knevel en 1 flogger zweep.

Bed boeien bondage set als alternatief

Past voor elke matras

Is een bondage bord er wat over voor jou? Dan is een bed bondage set een goed alternatief.

Dit bondage setje kan aangepast worden aan elk formaat matras, en kan je na gebruik gewoon onder de matras opbergen. De boeien zelf zijn comfortabel en kwalitatief afgewerkt, bovendien zijn ze verstelbaar door middel van klittenband. Geschikt voor jullie eerste experimenten met bondage, maar ook ervaren bdsm'ers gaan hieraan plezier beleven.

Bed bondage set