0

Massage kaarsen en massage oliën van Plaisirs Secrets

Begin je erotische massage met één van de massage kaarsen of de verwarmende oliën van Plaisirs Secrets

De producten van Plaisirs Secrets, die voldoen aan internationale kwaliteitsnormen, worden gemaakt in gecertificeerde Franse laboratoria.

Bij de vervaardiging van deze hoogwaardige love cosmetica worden de beste planten extracten gebruikt, speciaal geselecteerd om hun kwaliteiten en efficiëntie.

Massage oliën Plaisirs Secrets

Het liefdespel beginnen of eindigen met een erotische massage is altijd een voltreffer. Het gamma massage oliën van Plaisir Secret stimuleert jullie liefdespel en maakt tegelijk je huid onweerstaanbaar zacht.

Deze massage olie mag je aflikken, en is beschikbaar in verschillende erotische geuren en smaken zoals caramel, aardbei en coconut. De actieve verwarmende ingrediënten waarborgen een vloeibare niet vettige emulsie en is geschikt voor mannen en vrouwen.

Massage kaarsen Plaisirs Secrets

De emulsie van deze massage kaarsen, in een decoratief keramisch potje met giet teut, is niet vettig en voelt heerlijk aan op de huid. Steek de kaars aan en laat de was smelten tot een heerlijke geurende, voedende massageolie. Doof de kaars en giet de massageolie op de huid van je partner. 

De massageoliën en massagekaarsen van Plaisirs Secrets zijn beschikbaar bij Lextase, online en in onze winkels.