0

Het sekstipboek met meer dan 700 spannende oefeningen

Oeps... Ilse Nackaerts 'doet' het opnieuw! Met haar nieuw boek -Spannende Seks- daagt ze ons uit om het letterlijk meer en figuurlijk ook terug spannender te gaan 'doen'... ;-)

Geef toe... We willen onszelf allemaal graag voorhouden dat we al een goed en gevarieerd seksleven hebben en dat onze partner het daar volop mee eens is... Maar toegegeven, we zullen nooit echt een overaanbod ervaren aan originele standjes en speelse sekstips. Of we nu single of een koppel zijn, seks zal altijd een centrale rol spelen en zal onze nieuwsgierigheid kunnen blijven prikkelen. Ilse raadt dan ook aan om uit het boek voor te lezen om alvast in de mood te komen of om inspiratie op te doen. Onder de vorm van haar pretalfabet schenkt ze ons dan ook echt haalbare praktische en zeer uitdagende sekstips en standjes.

Verwacht nu wel geen vlotte leesroman, die je in één ruk kan uitlezen. Nee, het is eerder een soort ludieke sekshandleiding, waaruit zelfs mannen -tegen hun natuur in- werkelijk geboeid de verschillende stappen willen lezen. Ja, je leest het goed, mannen! Voor deze handleiding voelt geen enkele man zich 'te stoer', het zal eerder de mannelijkheid werkelijk prikkelen... Je kan het ook bekijken als een soort sekswoordenboek waarin we allemaal graag wel wat ''opzoekwerk" willen doen en dit graag nadien eens willen omzetten in praktijk. 

Met haar eenvoudige en directe beschrijvingen laat ze ons hunkeren om wat meer variatie en speelsheid in ons seksleven te brengen. Ze slaagt er ook in om de meest originele standjes, met al dan niet gekke benamingen, zodanig leuk te beschrijven dat je op slag zin krijgt om deze dan ook echt te gaan uitvoeren en om het dan ook meer en vooral uitdagender te 'doen'...

Alhoewel sommige beschreven standjes wat meer lenigheid, wat meer durf of wat meer ruimdenkendheid nodig hebben, zal elke leeftijd toch zeker en vast baat hebben bij dit praktisch gerichte sekstipboek. Het boek kan ook aangeraden worden als cadeau aan de rijpere puber weliswaar om seksualiteit op een ludieke wijze bespreekbaar te maken binnen het gezin.

Dit boek verdient dan ook echt een plekje in elke slaapkamer en zal niet alleen het interieur, maar ook vooral je seksleven opfleuren. Verkrijgbaar bij Lextase, online en in onze winkels.