0

Erotisch Bondage spel - Master & Slaver

Met erotische spellen beleef je spannende seksuele uitdagingen, samen met je geliefde op ontdekking en elkaar seksueel verkennen en ontdekken.

Master en slave is een nieuw avontuurlijk erotisch bondage spel waarmee je aan de hand van opdracht-kaarten en bondage artikelen kan experimenteren met kinky bondage spelletjes.

Willen jullie graag bondage uitproberen, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen of wat prettig te zullen vinden? Dit spel laat jullie op een opwindende maar leuke manier alle facetten van bondage play uitproberen. Het spel bevat alle attributen die je hiervoor nodig hebt zoals een zweep, een mondknevel, een paddle, een blinddoek, een plaagveer, handboeien, voetboeien, een hogtie, bondage-touw en een riem. Geleid door de 24 opdrachtkaarten, in vijf verschillende talen waaronder ook het Nederlands, gaan jullie samen op verkenning in de wereld van bondage en spanking.

Heb jij graag de touwtjes in handen of wordt je liever vastgebonden? Neem je graag de leiding of vind je het opwindend als je wordt geleid? Voel je een siddering door je heen gaan als de zweep op je billen kletst of vind je het geil om hem te straffen? Ontdek het en ga samen op erotisch avontuur, verbeter zo jullie intieme band en relatie. Dit erotisch spel is vanaf nu beschikbaar bij L'extase, online of in onze seksshops. 

Enkele andere populaire erotische spellen 

Ultiem Verlangen, een erotisch spel voor twee

Ultiem verlangen Spel

Ultiem Verlangen neemt je mee op een ontdekkingsreis, waarbij genieten centraal staat. Aan de hand van 480 vragen en opdrachten ontdekken jij en je partner wat jullie echt fijn vinden. Het spel begint met tedere, romantische opdrachten, gaat dan over in meer intieme opdrachten om vervolgens uit te komen bij de vurige opdrachten, waarbij alles mag en niets moet. Spelenderwijs worden barrières doorbroken en kom je dichter tot elkaar. Het spel is ontwapenend, opwindend, direct en gedurfd, soms hilarisch maar nooit zonder respect.

 

 

Ultiem verlangen reis editie

Ultiem Verlangen Reis Editie

De vakantie is hét uitgelezen moment om de passie opnieuw aan te wakkeren, of voor jong geliefden om elkaar op erotisch gebied beter te leren kennen. Ultiem Verlangen reis editie is hiervoor het ideale erotisch gezelschapsspel voor volwassenen. Kleinere compacte set, handig voor in de reiskoffer of voor onderweg.

Deze reiseditie van het originele Ultiem Verlangen spel bevat meer dan honderd nieuwe vragen en opdrachten die jullie een onvergetelijke vakantie zullen bezorgen. Alles draait om uitgebreid van elkaar te genieten, door middel van intieme vragen en opwindende opdrachten.

 

Ultiem Verlangen Kinky

Umtiem Verlangen Kinky Editie

Dit spel neemt je mee op een ontdekkingsreis, bedoeld voor partners die elkaar 100% vertrouwen en behoefte hebben aan een meer kinky vorm van seks en erotiek. Denk aan een rollenspel, fetish spelletjes, bondage, kijken en bekeken worden, prikkels, macht en onmacht.

Voor de één geweldig opwindend, voor de ander gaat het misschien te ver, maar altijd uitdagend en met respect.

 

 

Thruth Or Dare

Thruth or Dare Erotisch Spel

69 vragen..., alleen de waarheid telt

69 uitdagingen..., voor wie durft

Het spel bestaat wederom uit 69 zeer persoonlijke vragen en 69 uitdagende opdrachten op erotisch gebied. Dit spel is gewaagd, opwindend en het brengt je in seksueel opzicht veel dichter bij je partner!