Tenga Flip Zero Electronic

Verkoopprijs199,00 €

Artikelcode: 592463

592463_1
592463_2
592463_3
592463_4
592463_5
592463_6
Beschrijving

Tenga Flip Zero Electronic oplaadbare, vibrerende masturbator met persoonlijk aanpasbaar vibratiegenot bovenop de huidvriendelijke kenmerkende fellatio-eigenschappen die de perfecte omhulling van uw penis door Tenga-masturbators via het unieke luchtstroom- vacuümsysteem tot een enorm wereldwijd succes maakten.

Als aanvulling op het gebruikscomfort van het gewone Flip Zero model valt de vibrerende stimulatiegewaarwording geheel naar eigen wens te bepalen dankzij de instelbaarheid van 5 regelniveaus, waarbij onder andere de avontuurlijke mogelijkheid "willekeurig".

Om de gevarieerde werking van het dubbele vibratiemechanisme centraal en bovenaan te garanderen werd de oppervlaktestructuur van het met prikkelgroeven voorziene lustkanaal binnenin ook geheel vernieuwd.

Overigens is deze Tenga Flip Zero Electronic masturbator openklapbaar en daardoor makkelijk hygiënisch schoon en bacterievrij te houden waardoor u gegarandeerd telkens opnieuw een onovertroffen moment van ontspanning en voldoening beleeft. Om deze Tenga Flip Zero Electronic op laden, plaats je hem gewoon in de houder.

Bijzonderheden:
Afmeting: Lengte 18 cm, breedte 7 cm
Materiaal: Makkelijk openklapbaar hygiënisch schoon en bacterievrij te houden zijdezachte ftalaatvrije lichaamsveilige en huidvriendelijke silicone
Verhoog het gebruiksgemak met glijmiddel op waterbasis
Power: 2 krachtige fluisterzachte motoren met 5 verschillende regelbare stimulatie standen oplaadbaar via het bijgeleverde oplaadstation met USB-kabel en stopcontact-aansluiting
Gebruiksduur indien na 90 minuten volledig opgeladen: 40 minuten
Waterbestendig
Kleur: Wit

Meer: Tenga

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.