0

Hoe ziet mijn pakketje eruit? Is het wel discreet?

Alle pakketjes die we versturen zijn NEUTRAAL zonder logo en zonder vermelding van onze bedrijfsnaam. Als afzender zal er enkel een adres op staan zijnde: Hendrik consciensestraat 15, 2800 Mechelen.

Uw pakket wordt verzonden met Bpost Secure: UW PAKKET WORDT NOOIT BIJ DE BUREN AFGELEVERD!

 

Met wie word mijn pakje verzonden

Alle bestellingen op Lextase.be worden verzonden met Bpost. Hierdoor kan gebruikt worden gemaakt van het uitgebreide kantoren netwerk en de afhaalpunten. Handig om je pakje af te halen wanneer je niet thuis bent om de zending te ontvangen. Via een mail die we je versturen kan je het pakket opvolgen.

De verzending gebeurt met Bpost Secure. Je moet dus aftekenen voor je bestelling. Zo kan ze ook niet in verkeerde handen terechtkomen.

Het is niet mogelijk om een uur van levering af te spreken met Bpost, het is zoals bij de postbode, afhankelijk van de ronde die ze moeten afwerken.

 

Wat als ik niet thuis ben?

Wanneer Bpost je bestelling komt aanbieden zullen zij bij je afwezigheid een berichtje in je 
brievenbus achterlaten met de vermelding dat je je levering kan afhalen in het plaatselijke postkantoor.

 

Hoeveel betaal ik als mijn pakketje wordt opgestuurd?

Als je je bestelling laat bezorgen betaal je € 6,90 (voor België) verzend-kost ongeacht de omvang en het gewicht van je pakje.

Bij een aankoop bedrag vanaf € 50 is de verzending volledig gratis.

Bij afhaling en betaling in één van de Lextase winkels betaal je uiteraard geen verzendkosten en krijg je bovendien 10% afhaalkorting op al je aankopen.

 

Kan ik mijn pakje naar een Afhaalpunt/postkantoor laten sturen?

Jazeker, als verzendadres geeft u de locatie (adres) in van het postpunt waar u het pakje graag wil afhalen. Eens het pakje ter plaatse sturen wij een u een mailtje om u te verwittigen. 

Klik hier voor de lijst met postpunten waaruit u kan kiezen

 

Hoelang duurt het alvorens ik mijn online bestelling ontvang?

Bij voldoende voorraad moet je rekenen op ongeveer twee werkdagen alvorens je pakje thuis aankomt. In geval van geen of onvoldoende voorraad duurt het ongeveer vier tot acht werkdagen. We houden je in dat geval uiteraard op de hoogte van de geschatte leveringsdatum.

Heb je nog vragen i.v.m. je bestelling of de leveringstermijn, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of op het telefoon nummer van onze klantendienst te Mechelen: 015 43 03 36 van 12u00 tot 19u30.

 

Echte winkels

Dit is een Webwinkel van echt bestaande winkels, u weet dus duidelijk bij wie u koopt. U kan dan ook terecht voor meer informatie betreffende uw bestelling in onze winkel te mechelen van 12u00 tot 19u30 op het nummer 015 43 03 36

U koopt bij een betrouwbare firma met meer dan 25 jaar ervaring in de erotiekbranche met echte winkels. Mocht er toch een probleem opduiken, aarzel dan niet ons te contacteren.
Uw gegevens worden altijd discreet behandeld. Deze worden nooit doorgegeven aan derden.

Firmagegevens:
L’extase bvba
Hendrik Consciensestraat 15, 2800 Mechelen
Tel 015/43.03.36
btwnr be 0449 836 312