0

Jarretel set van lingerie merk Abierta Fina

Bij mannen word de bloedtoevoer naar lager gelegen lichaamsdelen onmiddellijk gestimuleerd door het aanschouwen van vrouwen in dit ultra sexy kleding stuk. De dames zelf hebben er doorgaans een hekel aan.

Geïrriteerd frunniken en optrekken, is de onprettige gedachte die bij vrouwen de overhand haalt bij hun voorstelling over het dragen van jarretels. Onterecht, op voorwaarde dat je juiste maat van jarretellengordel en nylons kiest, blijft alles goed op zijn plaats zitten en zijn ze vaak comfortabeler dan panty's of stay-up nylons. 

Verketterd door feministen, aanbeden door mannen, zijn ze niet alleen het meest sexy en decoratieve onderdeel van een lingerie setje, maar dankzij nieuwe productie methodes zijn jarretels ook verrassend aangenaam om te dragen.

Welke jarretels dragen?

Jarretelle gordel met bijpassende nylon kousenBuikje camoufleren

Combineer je jarretels met hoge taille gordel en hoge taille slip, dan kan je probleemzones zoals een buikje makkelijk camoufleren en alles een maatje slanker laten lijken. Tip: veel jarretel sets zijn beschikbaar in een grotere maat van xl tot 3xl.

Slip en jarretel in één

Nog praktischer is een slip waar de jarretel bandjes aan vast gemaakt zijn, dan heb je de gordel niet nodig en hoef je je geen zorgen te maken of de slip nu onder of boven de jarretelles te dragen.

Kanten Jarretels

De meer bedreven dames, in het aantrekken en dragen van erotische lingerie, kiezen gerust voor geraffineerde kanten jarretels, eventueel met bijpassend open kruis slipje. Zo vermijd je het ongemak de jarretelkousen los te moeten voor het plassen of seksen.

Complete Lingerie setjes met jarretels

Eveneens bijzonder sexy, maar ook comfortabel tegelijkertijd, zijn de jarretel setjes. Dit zijn jurkjes, kleedjes, lingerie hemdjes en korsetten waar de bandjes rechtstreeks aan vast zitten zodat je de nylons er gewoon aan vast kan klemmen.

Bij sommige setjes kan je de bandjes er gewoon afhalen, zo heb je twee verschillende lingerie outfits. Wil je het liever eenvoudig houden? Bij Lextase hebben we eveneens goedkopere basic setjes met of zonder bijpassende nylonkousen.

Een gordel met ook bandjes aan de zijkant geven je een beter draagcomfort.

Zo je jarretels dragen en aantrekken

Jarretel kousen aantrekken

Trek als eerste, voorzichtig zonder gaatjes te maken, je kousen aan. Tip: Koop ze beter wat te groot als te klein. Zo heb je minder snel gaatjes en gaat het vastclipsen makkelijker. Je nylonkousen moeten hoog genoeg komen zodat je de kanten band niet ziet wanneer je gaat zitten. Alhoewel, bij het mannenvolk zal je weinig klachten horen wanneer er een stukje van je raunchy lingerie te zien is. 

Jarretels aantrekken

Trek daarna je gordel aan tot op de heupen.Tip: bevestig eerst de voorste bandjes, daarna de achterste. Pas de bandjes zo aan dat ze aan de voorkant ongeveer 5 centimeter korter zijn dan achteraan. Daarna trek je de gordel iets hoger op.

Slipje boven of onder de jarretels dragen?

Draag je slipje boven de jarretels,  zo vermijd je alles opnieuw te moeten aantrekken als je gaat plassen. Wil je dat je setje mooi presenteert, draag dan je slipje onder de gordel. Met een kruisloos slipje hoef je deze keuze niet te maken.

Paarse jarretelles set met brede jarretellen band

Foto boven: Lingerie set met brede jarretelles gordel en open slip, beschikbaar in een grotere maat,  verbergt makkelijk een buikje, ideaal om je zelfvertrouwen op te krikken

Foto boven: hoog taille slip waar de jarretellenbandjes aan vast zitten.