0

Jarretel set van lingerie merk Abierta Fina

Bij mannen word de bloedtoevoer naar lager gelegen lichaamsdelen onmiddellijk gestimuleerd door het aanschouwen van vrouwen in dit ultra sexy kleding stuk. De dames zelf hebben er doorgaans een hekel aan.

Geïrriteerd frunniken en optrekken, is de onprettige gedachte die bij vrouwen de overhand haalt bij hun voorstelling over het dragen van jarretelles. Onterecht, op voorwaarde dat je juiste maat van jarretellengordel en nylons kiest, blijft alles goed op zijn plaats zitten en zijn ze vaak comfortabeler dan panty's of stay-up nylons. 

Vroeger veelal door vrouwen aangewend om mannen het hoofd op hol te brengen, wat later verketterd door feministen, zijn ze nu niet alleen het meest sexy en decoratieve onderdeel van een lingerie setje, maar dankzij nieuwe productie methodes ook verrassend aangenaam om te dragen.

Welke jarretels dragen?

Jarretelle gordel met bijpassende nylon kousenCombineer je jarretels met hoge taille gordel en hoge taille slip, dan kan je probleemzones zoals een buikje makkelijk camoufleren en alles een maatje slanker laten lijken.

Nog praktischer is een slip waar de jarretellenbandjes aan vast gemaakt zijn, dan heb je de gordel niet nodig en hoef je je geen zorgen te maken of de slip nu onder of boven de jarretelles te dragen.

De meer bedreven dames, in het aantrekken en dragen van erotische lingerie, kiezen gerust voor een geraffineerd jarretelles setje, eventueel met bijpassend, al dan niet open kruis slipje.

Eveneens bijzonder sexy, maar ook comfortabel tegelijkertijd, zijn de jarretelles setjes. Dit zijn jurkjes, kleedjes, lingerie hemdjes en korsetten waar de bandjes rechtstreeks aan vast zitten zodat je er de nylons gewoon aan vast kan klemmen.

Bij sommige setjes kan je de bandjes er gewoon afhalen, zo heb je twee verschillende lingerie outfits. Wil je het liever eenvoudig houden? Bij Lextase hebben we eveneens goedkopere basic setjes met of zonder bijpassende nylonkousen.

Zo je jarretels dragen en aantrekken

Draag je jarretels op het werk of op een feestje, zorg dan dat je bandjes niet te lang zijn. Alhoewel, bij het mannenvolk zal je weinig klachten horen wanneer er een stukje van je lingerie te zien is. 

Trek je gordel aan tot op de heupen? Daarna pas je de bandjes zo aan dat ze aan de voorkant ongeveer 5 centimeter korter zijn dan achteraan. Een gordel met ook bandjes aan de zijkant geven je een beter draagcomfort. Daarna trek je de gordel iets hoger op.

Je nylonkousen moeten hoog genoeg komen zodat je de kanten band niet ziet wanneer je gaat zitten.

Draag je slipje boven de jarretels,  zo vermijd je alles opnieuw te moeten aantrekken als je gaat plassen. Wil dat je setje mooi presenteert, draag dan je slipje onder de gordel.

Paarse jarretelles set met brede jarretellen band

Foto boven: Lingerie set met brede jarretelles gordel en open slip, beschikbaar in een grotere maat,  verbergt makkelijk een buikje, ideaal om je zelfvertrouwen op te krikken

Foto boven: hoog taille slip waar de jarretellenbandjes aan vast zitten.