Glijmiddel en Toycleaner Set

Verkoopprijs17,95 €

Artikelcode: 623921

just glide set
glijmiddelset2 - 2
Beschrijving

Voordelig glijmiddel en toycleaner pakket. Deze 2 in 1 set bevat een glijmiddel op waterbasis met een inhoud van 200 ml en een toycleaner  met een inhoud van 100ml.

GLIJMIDDEL
Dit glijmiddel op waterbasis van Just Glide is van bijzonder goede kwaliteit waardoor het glijvermogen lang behouden blijft. Het is smaak- en kleurloos, geschikt voor gevoelige huid en vervaardigd uit 100% veganistische ingrediënten. Niet vettig, en vrij van olie waardoor je het veilig met alle seksspeeltjes en condooms kan gebruiken. Dit is een uitstekend glijmiddel, geschikt voor alle doeleinden waardoor vingeren, aftrekken, neuken en experimenteren met seksspeeltjes zoveel leuker wordt.

BODY & TOYCLEANER
Bij intieme spelletjes is hygiëne belangrijk. Met deze body & toy cleaner sla je twee vliegen in één klap. Deze Just Glide cleaner is niet alleen geschikt voor reiniging van al je seksspeelgoed, maar is tevens een zachte reiniger van je intieme delen. Toepassing: spuit direct op het gewenste lichaamsdeel en of op het seksspeeltje. Schoonvegen met een propere doek. Dermatologisch getest. Enkel voor uitwendig gebruik.

Dit artikel is uitgesloten van kortingen zoals b.v. de korting bij afhaling!

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.