Resultaten 1 - 18 van 46
Pagina 1 van 3

Bondage Sets

Pagina 1 van 3

Waarom een bondage set?

Door een Bondage set te gebruiken maak je kennis met het spel van domineren en gedomineerd worden. Een set voor Bondage is een handige kant en klare set - met handboeien, een mond knevel, een blinddoek en soms ook een zweep - die je onmiddellijk kan gebruiken zonder dat je kennis moet hebben van knopen of bondage technieken. Meestal zijn de sluitingen vervaardigd uit makkelijk aanpasbare velcro (klittenband). 

Voor wie een bondage set?

Ze zijn ideaal voor lovers die in hun liefdesspel wat verder willen gaan, in de slaapkamer en daarbuiten, maar het toch ongedwongen en plezant willen houden. Vooral in een latere fase van een relatie experimenteren veel koppels met bondage. Bondage sets zijn niet alleen voor beginners, ook meer ervaren adepten van bondage gebruiken zulke handige sets.

Welke Bondage set aanschaffen?

De knoop doorgehakt en klaar voor jullie kennismaking met bondage? Ga dan voor eenvoud: Een set uit kunststof met verstelbare handboeien, oogmasker, plaagveer en of mond knevel brengen jullie al een heel eind in de goeie richting. Je kan later nog aanvullen met extra's en of combineren met een seksspeeltje. Heb je wat meer ervaring en hou je van stevig en stoer? Dan is een verstelbare lederen bondage set met halsband, handboeien en voetboeien ideaal voor jullie.

Bondage sets bij Lextase

Bij Lextase hebben we een ruim assortiment bondage sets voor hem een haar beschikbaar, van verschillende merken zoals Bad Kitty, Zado, Rimba en Fifty Shades of Grey in verschillende materialen en prijscategorieën, zowel online als in onze winkels.